0

araba kullanmayı, tamir etmeyi, yıkamayı çok severim. evim olmasın arabam olsun yeter bana

0

araba sürmeyi seviyorum fakat çok trafik varsa bayağı stres oluyorum.

0

en çok istediğim şey araba kullanmak. ehliyet henüz alamadım ama kısmet olursa ehliyetimi alıp araba kullanmak istiyorum.

0

araba kulanma isi bir psikomotor beceri isidir ve bu beceri ne kadar kucuk yasta kavranilirsa o kadar cok iyi araba kullanirsiniz ben araba kullanmayi kucuk yasta ogrenemedim babamin buyuk kamyonu vardi ve haliyle surmeye firsatim olmadi ama icimde hep araba kullanmaya karsi bir sempati vardi hic kullanmama ragmen 18 yasima gelince surucu kursuna yazildim orda az cok ogrettiler hatta sinavdan gececek kadar dersem tam olur cunku orda ogretilen sey araba kuanmayi tam anlamiyla ogrenmek degil sinavdan gececek kadar ogretmekti.sinavdan basariyla gectim ama diger arabalari surmekte zorlaniyordum ozellikle gaz debriyaj iliskisini kavramakta biraz zorluk cektim diyebilirim simdi bu isi pratige doktugumu dusunuyorum artik debriajla aram az da olsa iyi oldu insallah daha da iyi olur ve kendi arabami alarak bu isi ust seviyeye tasirim.

0

vallahi şöyle söyleyeyim araba sürme merhaba diye küçüklükten beri var şu an 17 yaşındayım 13 yaşında babamın kucağında falan araba sürmeye başladım ondan sonra boyu uzadıkça arabaya kendim sürmeye başladım arkadaşlar şu an 17 yaşındayım 18 yaşında ehliyet alacağım . şu an para biriktirme ehliyet alacağım için 1500 tl falan yakın para oldu ondan sonra işte 2500 tl mi ne olmuş ehliyet 2500 tl biriktirir gidicem ehliyetimi alacağım evimizde araba olarak da hyundai accent var arabam beğeniyorum babamın arabası da benim arabam değil ama güzel araba yani iyi kaçıyor araba gazlı gazda uygun olduğu için atıyoruz 20 30 liralık gaz bütün bursa'ya geziyoruz. genellıkle babamdan haftada bır kez arabayı alıyorum arkadaslarla mahalle ıcınde takılıyoruz. atıyoruz 10 tl lik gaz mahalle ıcınde 20 km flaan geziyoruz gençlik güzel birşey gençler hepınızın bu yıllarınızın tadını cıkarmasını ısterım bu hayat herzman bulamazsınız . zaten bızım tayfada arabayı tek ben alıyorum babam araba kullanma konusunda bana cok guvenıyor. o yuzden alabılıyorum arabayı rahatca sızde guzelce hız yapmadan sakın ve dıkkatli kullanırsanız arabayı sızde babanızdan kolayca arabayı alabılırsınız dıye dusunuyorum.

0

ben kullanmasını bilmiyorum çünkü küçükken hiç araç kullanmadım.