0

oyunculuğunu beğendiğim bir çok oyuncu var. ama tek geçeceğim de oyuncular var. mesela kemal sunal, tarık akan, halit akçatepe, şener şen, minür özkul, kadir inanır. bu isimleri tek geçerim.

0

kerem bürsinin oyunculuğunu severim ve kendisinide çok beğenirim konuşması mimikleri gercekten oyunculuğunun ne kadsr başarılı olduğunu gösteriyor

0

en beğendiğim aktörler arasında mel gibson,tom cuirse bu adamların yaptığı her filmi severek izledim yerli oyuncu olarak pek birşey diyemeyeceğim çünkü oyunculuk alanında hala emekleme dönemindeyiz.güldür güldür showun bütün kadrosu çok güzel bir ekipti ve oyunculukta da taktir ettiğim oyunculardı.

0

payitaht başrol oyuncusu bülent imal değişeceğinide sanmıyorum sevdiğim türk aktör sayısı çok az bu anlamda

0

erkan can bence listenin başındadır. ikinci olarak da güven kıraç diyebiliriz.

0

çok fazla dizi izlemem en fazla 1-2 dizi izliyorum bu sebeple türk oyunculardan kıvanç tatlıtuğ (sekiz karakteri) yabancı olarak da jason statham diyorum.

0

mehmet günsür ve kerem bürsin de var. aklıma yeni geldi.

0

ben pek televizyon izleyen biri değilim aslında. genelde film izliyorum. ama bir iki isim var aklımda. mesela ibrahim çelikkol, mesela engin hepileri....mesela kenan ece... aklıma şimdilik bunlar geldi. oyunculuklarını beğendiklerim.

0

en çok ibrahim celikkolun oyunculuğunu beğeniyorum.sadece sen dizisindeki ali karakteri çok başarılıydı. aynı zamanda fetih 1453 filmindeki ulubatlı hasan karakteride çok iyiydi. hem yakışıklı, hem de yetenekli , başarılı bir oyuncu.