0

dünyanın en korkunç hayvanları nelerdir?

ben yılan ve akrap sevmem

3 cevap
0

dünyanın en korkunç hayvanları derken insanların yanında bulunmaktan korktukları ya da korkmaları gerekenler dersek aslan, timsah, kaplan. yılan tarantula karadul örümceği, sırtlan leopar akrep köpek balığı deniz anası ahtapot, boz ayı, pirana balığı

0

dünyanın en korkunç hayvanları sayılamayacak kadar çoktur hatta çoğuna hayvan bile denemez mesela virüsü düşünün. bir hayvan değil ama dünyadaki en tehlikeli mikroorganizma. hayvanlar aleminde ise yılan akrep aslan gibi hayvanları çok tehlikeli görüyorum. en sevdiğim hayvanlarsa güvercin gibi kuşlardır keşke bütün hayvanlar zararsız olsaydı hepsini severdim. ama merak ettiğim şey şu. bazıları yılanları ağzına sokuyor. nasıl yapıyorlar bunu ben olsam yapamazdım. ölüme meydan okuyorlar sanki. sırtlan da çok tehlikeli. dünyanın en güçlü çenesine sahip bir hayvan olduğu söylenir.

0

bence dünyanın en korkunç hayvanı dinazor . gerçekten şöyle düşündüğümüz de ve filmlerini izlediğimizde heyecan veriyor. ama ya onlarla birlikte yaşasaydık ki bence yaşayabileceğimizi zannetmiyorum insan nesli bile olmazdı bence. dünyanın oluşumu isimli bir belgesel izledim ve orada bizden önce var olan yani insanlık tarihinden önce var olan dinazorları gösteriyordu . gerçekten boyları flan o kadar uzun ,o kadar büyükler ki onlarla baş edebilmek ilk insanlar konuşullarında bence imkansız olurdu ve insan nesli devam etmezdi diye düşünüyorum. belki de bu yüzden dinazorlar insanlık tarihinden önce yaşadılar ve nesilleri tükenip öldüler .o yüzden benim en korktuğum hayvan dinazorlar .