2

sorulara soruyla alakasız cevap vermeler ne zaman bitecek?

bilmiyorum, bilmiyordum, arkadaşlar çok güzel cevap vermiş başarılar falan? oturduğunuz yerden para kazanacaksınız onda dahi kolaya kaçma peşindesiniz şu arama motorlarını kullanın biraz. yönetim ilgilenecektir zaten.

7 cevap
0

bence hiç bitmeyecek.. çünkü onlar gibi yapan, yapmak isteyen birçok insan eminim vardır. bu siteye de gelip bu şekilde saçmalayacaklardır. ama bu şekilde ödeme alamazlarki.. öyle olsa herkes aynısını yapardı.

0

onlar para alamayınca alakasız cevap yazmağı kesin bitirirler. boşuna uğraşdıklarını anlayacaklar,nasıl olsa

0

bence bitmez ama sonuçta boşa uğraşıyorlar. site bunlara para vermez ki. zaten site diyor soru dışında cevap yazmak ban sebebi. sonuçta bu cevaplar inceleniyor. kendi kendilerine uğraşıyorlar. çok zeki sanıyorlar kendilerini. biz burada cevap verelim onlar kalkıp aynı harfe basıp basıp duruyorlar. gereksiz gereksiz kelimeleri birleştirip paragraf oluşturuyorlar. resmen dalga geçiyorlar. elbet sorumani bir çözüm bulacak. bu şekilde kazanç sağlayamazlar boşa uğraşmasınlar.

0

boşuna uğraşmaktalar açıkçası. yani bunlar para alırım zannediyor ama avuçlarını yalayacaklar.

0

zaten site yonetimi bunlara para vermeyecegini soyledi ki... onlar ''bilmiyorum'' yazmaya devam etsin. odeme alamadiklarinda da siteyi kotulerler ancsk.

0

ben bu siteye geldim geleli bu olaylar çok oluyor. adam geliyor sorulara “ahdhh” gibi harfler koyarak cevap veriyor, sorunun bilmediği halde “bilmiyorum, haberim yoktu, yada sorularına gelen her cevaba “teşekkür ediyorum” diyerek daha çok cevap vererek kazanç sağlıyor. artık bu sitenin adminleri üyelerden gwlen şikayet etmekle bu olaylara müdahale değil de, adminler kendileri kontrol etmeli ki site iyi yerlere gelsin.

0

bence hiç bitmeyecek.herkes haksız kazanç sağlamanın peşinde.en kısa sürede buna bir çözüm bulunmalıdır.