1

ben mesela bazen sabahları uyandığımda ezan sesi geliyor ezan sesinden korkmuyorum hatta ezan sesini duyduğum zaman seviniyorum iyi ki bugün erken kalkıp sabah namazını kılacağım yani insanın sabah ezanı duyması gibi hoş bir şey yoktur ve sabah ezanı insana daha huzur veriyor sabah ezanı sessiz ve sakin olduğu için sesi çok güzel ve her yerde yankılanıyor ben ezan sesini çok seviyorum ve ezan bitene kadar dinliyorum ezan bittikten sonra sabah namazına başlıyorum yani yine sabah ezanından korkanın hiç rastlamadım ve hiç öyle bir şey de duymadım.

0

sabah ezanından korkan kelimesini veya cümlesini pek duymadım. ama ürperen olmuşdur.

0

sabah ezanı insanı ürpertebilir buna katılıyorum ancak korkuttuğunu ilk kez duyuyorum . rüya gördüğünüzde sabah ezanı okunuyorsa o an evet bir korku oluşabilir rüyanın etkisinden dolayı . aksine sabah ezanı en sessiz en güzel en duru zamanda hatta insana huzur veren bir vakitte diye düşünüyorum . belki de gece olduğu için sessizlikten dolayı daha sakin bir zamanda okunduğu için korkuya yol açıyor olabilir .

0

benim sabah ezanından korktuğu söylenemez, korkanın başka bir sebebi vardır

0

ben ezandan huzur duyuyorum çok huzur verici bazen ezanı dinlerken ağlıyorum hocanın sesi çok etkili

0

sabah ezanı bana huzur verir.sanki geceyi feraha kavuşturur gibi bir his var.

1

belki etkisinde kaldıkları bir şey yaşamışlardır. bana da yazın duyuyorsam sabah ezanını cenazeleri hatırlatır çocukluğumdan kalan bir sebeple. ama akşam ezanı okunup herkes evine çekilirken bir yalnızlık, bir ürperti çöker bana. demek ki herkes de farklı etkileri var.

1

sabah ezanı saba makamında okunur ve kimi insanlara biraz ürperti, kimilerine de huzur vermesi normaldir. mesele ezan değil ezanın okunduğu makamdır yani.

1

sabah ezani okunurken korkmuyorum ama su bir gercek benim icin sabah ezani okunurken ben hep uyuyorum

1

hayır tam tersine özellikle sabah ezanı okunurken dinlemeyi çok severim dinlerken çok huzurlu hissediyorum

1

korkmam çok severim çok güzeldir dinlemesi.

1

sebebini bilmemekle beraber küçük bir çocukken ben de korkardım. havanın karanlık olması, uykudan uyanmak da bir etken sanırım. şu an da korkacak bir şey olmadığını biliyorum elbette.

1

böyle bie olayı ilk defa duyuyorum. belki onların bulunduğu yerdeki imamlar hoparlörün desibelini fazla açıyorlarsa, yüksek ses olmasından dolayı olabilir.

1

ilk defa böyle bişey duydum. korkmuyorum korkulacak bisey olduğunu da hiç düşünmezdim.

1

hayır kesinlikle öyle bir şey mümkün değil

1

hayır korkmam sabah ezanı aksine bana huzur verir

1

hayır hiç korkmadım. her gün duyduğun sesten neden korkasın ki anlamadım.

2

aksine sabah ezanı insana huzur veriyor aslında her vakit insana huzur veriyor mutluluk sağlıyor makamından dolayi olabilir ama namaza kalkmayan ne bilsin ordaki ferahlığı

1

korkmak değil de, köpekler çok havladigi için urkuyorum.