0

sevilmek daha zordur. bunun sebebi çok basittir. birini sevmeye başladığınız zaman onu olduğu gibi kabul etmeye razısınızdır. fakat birinin sizi sevmesini istiyorsanız kendinizi onun için değiştirmeye çabalarsınız.

0

ikisi de zordur. birini seversin o seni sevmez. en acısıda bu durumun platonik olması ama aslında olmamasıdır. bu nasıl oluyor dersen hani derler ya bedeni burda ama ruhu başka yerde işte o gibi. sizin yanınızdadır siz ona onu sevdiğini söylersiniz ama o oralı bile olmaz. yaşananlar tek taraflıdır ama siz o da seviyor sanırsınız. sevmek işte o zaman kocaman bir yük olur insana. sevilmekte zordur. öyle bir insan çıkarki karşınıza sizi çok sever ama siz kendinizi ne kadar zorlasanız da sevemezsiniz olmaz bir türlü. o da size büyük bir üzüntü yaşatır. öyle işte ikisi de zordur.

0

sevilmek bence daha zordur .ne zaman sevilsem kendimi karsimdakinin istedigi kaliplara sokmaya calisirim.oysa sevmek tek tarafli bile olur kimsenin bilmesine gerek yok kafalar rahat

0

sevilmek daha zordur. sevmek her kalp taşıyan varlık için geçerlidir.

0

sevmek her zaman sevilmekten daha beterdir. çünkü sevmek, bir insanın nasıl acı çektiğini gösterir. karşıdaki kişi seven kişinin duyguları ile oynayabilir. onun için sevmek oldukça zor bir durumdur. onun için bir sevene son aşığın halini diye bir söz vardır. onun için sevmek sevilmekten daha zordur

0

sevmek zordur, bir de sevilen karşılık vermiyorsa daha da zordur.

0

sevmek seven için her zaman işgencedir. kıskanır, beklentilere girer. beklentileri cevap görmedikçe öfkelenir içi içini yer. kafasında kurar da kurar. velhasıl boş ver sevmeyi. sevil kurtul bu stresten.

0

sevmek daha zor bence kişiye göre değişir.