0

yanında olmaktan mutlu oldugum kisiler eşim ve ailem (annem, babam, ablam, enistem, yegenim) sonra kuzenlerim ve arkadaşlarım var. yer olarak da eşim olsun yanımda ailem olsun yer mekan önemli degil. rabbim onlari eksik etmesin yanımdan.

0

ben en çok ailemin özellikle babamın yanında çok mutluyum. bir de oğlumla olduğum her an çok mutluyum. bir ömür boyu onlarla olurum inşallah gerçekten insanı mutlu ediyor varlıkları bile yetiyor.

0

mutlu olduğum an ve zaman eşimin ve çocuklarımı yanımda olmasıdır hep beraber gezip beraber de eve dönmek ve her daima yanında stediğim ve onunla çok mutlu oldum eşim bazen hiç işe gitmesini bile istemiyorum çünkü işe gidiyor gelene kadar ben de çocukları da çok özlüyoruz o gelince mutluluğumuz bir kat daha artıyor.

0

benim en çok mutlu olduğum an sevdiğimin yanında olmasıı ve onunla bol vakit geçirmeye seviyorum. sanki mutluluğun adı o kendisi.

0

yanında olmaktan mutlu olduğum kişi sevdiğim adam. huzurun vücut bulmuş hali olabilir bence :) her an her saniye hep yanı başımda olsun istiyorum..

1

ben en çok ailemin yanında ve evimde mutlu oluyorum. insanın evi ve ailesi gibi yok çünkü. ben nereye gidersem gideyim beni ne kadar rahat ettirirlerse ettirsinler yine de evim kadar rahat , mutlu ve huzurlu olamıyorum. ailem dışında da yanında en çok mutlu olduğum kişi sevgilimin. onun yanındayken zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamıyorum. kaç saat görüşüyoruz ama sanki bir kaç dakika gibi geliyor bana. hiç bir şey anlamıyorum görüştüğümüz zamandan ve hiç bir zaman sabahtan akşama kadar bile görmüşsek bana yettiği olmamıştır. o yüzden ailem ve sevgilim beni en çok mutlu eden kişiler. iyi ki varlar.. insanın hayatında her zaman iyiki var dediği kişilerin olması kadar güzel ve güven verici bir şey yok bence.

1

annem babam ailem onlarla olmak huzur veriyor bana

2

ailem ve sevgilim ailem yanımda sevgilimde yanımda bu kalp şunları ikisi için atıyor yoksa bu dünya anlamsızdır