0

söylediği yalana göre değişie affedip affetmemem. ama affettiğim yalan ağırsa kolay kolay güvenemem, hatta belki de hiç güvenemem sürekli yalan söyleyip söylemediğiye ilgili kişiden şüphe duyardim.

0

evet bu durum başıma geldi ve affettim şuan hala hayatım da o kişi ben yalandan hiç hoşlanmam ama yapacak bişey yok affediliyor.

0

ne tür bir yalan olduğuna bakarım.sonuçta yalanında bir dozu vardır.insanlar genellikle yalan söylemekten çekinmezler bu yüzden yalan söylemek gerçekten çok yaygın bir hale gelmiştir.örneğin manitam bana yalan söylerse dozu öok değilse affederim.ama dozu yüksek ise orası tartışılır tabi.

0

yalani kim soylemiyor ki herkes soyluyor yani soylemeyen yok dunyada ama eger yakalarsam biraz kizarim sonra es gecerim :)

0

yalanını yakaladığım birini zamanla affedebilirim ama o insan artık gözümden düşer

0

yalan, insana bir kere söylendiği zaman bir daha orijinalini yitirmeye sebep olan bir durumdur. yalan kişiden kişiye verilen bir tepkiye göre olgu göstermektedir. kimi affeder kimi siler atar. ben yalan söyleyen bir kişiye duygusuz şekilde yaklaşırım artık.

0

çevremde ki çoğu insanın yalanını kolaylıkla yakalayabiliyorum ancak bu bende ona karşı bir tavır oluşturmuyor sadece o zamandan sonraki sözlerine daha dikkat ediyorum ancak bu sevgiliyi kast ederek sorulmuş bir soru ise durumlar biraz daha değişir.

0

yani bir insanın ilk yalan söylediği duruma bağlı ve sebebine bağlı bence ona göğe affetme durumu olabilir. yani ben affederim. durumuna göre.

0

yani söylediği yalana ve sebeplerine bağlı bu affedip affetmeme durumu. ama yani insan affetse bile içinde şüphe kalabilir. tabi bu şüpheyi ortadan kaldırabilecek tek kişi de yalan söyleyen kişidir. tekrardan karşı tarafın güvenini kazanmak sadece onun ellerindedir.

0

çok yakınım olduğu için mecburen affettim ama bir süre kırgındım sonra da unuttum mecburen. yalanı ortaya çıkınca güvenin sarsılıyor bu da zaten yeterince insanı etkiliyor.