0

her ne olursa olsun kadına el kalkmaz. eğer ki şiddet uygulayanlara ağır cezalar verilmezse gereği yapılmazsa. kadınlara şiddet gitgide artmaya devam edicektir ve önlenemiycektir. cahil toplumun da bu konu hakkında bilgilendirilmesi gerekiyor. örneğin seminerler düzenlenerek cahil toplum biraz daha olsa bilgilendirilebilir ve bir nebze de olsa kadınlara şiddet azalabilir.

0

tabii doğru olan her şey bu devirde öyle bir değişmiş ki dışarıda görüyorsun kadına kadın demeye bin şahit lazım ama çok kalender düzgün temiz dürüst bayanlarda var eli öpülesi

0

şimdi buradan herkes kadın savunucusu olur eminim öyle ama kadınlar allah'ın emaneti erkek insanoğlu kadın insan kadınlara saygı lütfen

0

kimse kusura bakmasın da toplumumuzda öyle şirret kadınlar var ki gel döv beni diye bağırıyor. insanın sabrını zorluyorlar. benim arkadaşım evlilik yaptığı ahlaksız bir kadından kendini kurtarmak için 100 bin lirasını harcadı. haram zıkkım ediyor nafaka öderken.

0

insan olan her hangi bir canliya el kaldirmaz.kadin,erkek,çoçuk,hayvan farketmez.olmamali,kaldirilmamali ama iste malesef etrafta pek insan yok.

0

kadına el kalkmaz. cennet annelerimizin ayağının altındadır. kadına şiddete her türlü hayır. kadın senden güçsüz bir varlıktır. sana onun gücü yetmiyor ise neden el kaldırıyorsun? nerede adalet. sıkıyosa gücünüzün yettiğince ya da yetemediğine sataşın.

0

kadına tabiki el kaldırılmamalıdır yazmıştım klavye yanlış yazmış. düzeltiyorum orayı..

0

kadına şiddet suçtur. hemde ağır bir suç. kadına tabiki el kaldırılmalıdır. kim olursa olsun kadın çocuk adam insanlar şiddet göstermemelidir. insanlar ancka akıl yoluyla birbirleri ile iletişim kurmalı düşünmelidir. yoksa görüyorsunuz durumu. şiddetin bir sonu yok bir kere şiddet uygulayan biri başka zaman da uygulamaya devam ediyor. ve bu şiddetin bir sonu yok insanı öldürene kadar da devam edebilir. yani bir insanın istemeden de olsa ölümüne bile yol açabilirsiniz. sevgisiz olan insanlar şiddete eylim gösterirler. böyle bir durumda genelleme yapmak istemiyorum ama sevgisiz olan çoğu insanda bunu görüyoruz. şiddeti bir çıkış yolu olarak görüyorlar tek bildikleri o. bu yetmezmiş gibi bir de kendilerinde hak görüyorlar ben bu sebepten dolayı böyle yaptım diye. bunun bir sebebi olamaz. karşınızdaki insan size ne yapmış olursa olsun şiddeti hak etmez. insan sevdiklerine kıyabilir mi? onların canını acıtmayo nasıl düşünebilir. işte bazı insanlar bu kadar vahşi ve cahil olabiliyorlar. kendileri başkaları üzerinde hakimiyet kurmaya çalışıyorlar ve böylece ego narksist duygular ön plana çıkıyor. gücü kendi ellerinde bukundurmaya çalışıyorlar. başka insanlar üzerinde aslında kendi zayıflıklarını güç gösterisine dönüştürerek ortaya çıkarıyorlar. ama bunun farkında bile değiller.

0

bir kadına el kaldırmak kadar bir erkek acizliği yoktur benim gözümde. sinirlerine hakim olamayan bir insanım eşine, dostuna, çocuğuna, gibi yakıınında ki insanlara zarar vermesi kadar aptalca bir şey olamaz. bu tür erkekler medeniyetten uzak kalmış günümüzde hala soyu devam eden mağara adamlarıdır. çünkü medeni bir erkek bunu asla yapmaz. sorun neyse bir yerde oturulup güzelce izah edilir ve ortak bir çözüm yolu bulunmaya çalışılır. halbuki bu tür erkekler bırakın konuşmayı eşlerine el kaldırıyor bu yetmezmiş gibi tehdit ediyor ve en kötü senaryo olarak ise maalesef kadın cinayetleri yaşanıyor. unutmayin bir ayi bile eşine el kaldirmiyor

0

sadece kadın değil hiçbir canlıya şiddet uygulanmamalıdır. hepimiz barış içinde yaşasak birbirimize el kaldırmadan kavga etmeden ne kadar güzel olur değil mi?

0

şiddet için kalkıyorsa o el sahibine yazık nükleer atık olduğu için hiç bir canlıya kalkmasın o el çiçek bile kopartmamalı kadına kalkan el taş olsun eğitim şart

0

kadına şiddete tabii ki hayır. hiç kadına el kalkar mı yok öyle bir şey. neden onun da elleri yok mu. gücü gücüne yetene mi yaşayacağız bu dünyada, hayvanlar gibi. insanın hayvandan ne farkı kalır.

cahiliye devrinde asilerin eş ve kızlarının dışında kadınlar birer mal muamelesi görüyormuş. peygamberimiz [ sav ] yani "islamiyet" buna son vermiş ve kadınlar hak ettikleri hayata kavuşma yoluna girmişler. şimdi cahiliye devrinden daha mı kötü zamanlara geldik. böyle peygamberin ümmeti olduğumuz halde [ dinsizleri ya da müslüman değilim diyenleri kastetmiyorum ]

şiddetin her türlüsüne ben insanım diyen karşı çıkar. fakat kadın erkek fiziki güçte eşit yaratılmadığından kadınlara bu zulmü yapanlar olunca ve her alanda da haksızlıklar baş gösterince "kadın hakları"konu oluyor. "insan hakkı" aslolandır diyorum.

0

kadina el kaldiran erkek degildir kafina siddete hayir ve cocuga ve hayvana

0

kadına şiddete tabiiki de hayır.kadına el kalkmamalı.asla ne durum olursa da olsun.

0

kadınlara şiddet hayır. kadınlara asla ve asla el kalkmaz. şunu da unutmayalım cennet annelerin ayakları altındadır.

0

kadına el kalkmaz şiddet kadın erkek farketmeeksizin köüdür