1

benim referans kazancım 33 lira. onlarca üye getirdim ama çoğu aktif değil. kimisi sadece üye oldu, kimisi bir kaç soru cevaplayıp gitti. aktif olan üç kullanıcı ancak var. onlarda öğrenci olduğundan bu aralar sınavlarla uğraşıyorlar sadece sitenin varlığından haberdar ederek kazanılan bir para olduğu için benim açımdan gayet yüksek.

0

benim referansim çok iyi maşallah bana 5 tl kazandırdı iki haftada toplam 10 tl aldım. çok şükür çalışıyor kendisi.

1

referansım bir kişiye oldu. o da ben istemeden kendi sormuştu verdim (twitterdan bir arkadaşi ben soru cevaplamaya gidiyorum dediğimde ne sorusu demişti, bende para kazanıyorum az da olsa dediğimde bana da linki ver bende gireyim demişti. kendisine linki verdiğimde de benim adıma girmişti) ama çok sarmadı demek bir daha girmedi. :) çok para kazanmışım ondan halen resim gibi kazanç hanemde yazılı durur. 0,09 kuruş kazandığım para.

0

55 referansim var hic biri calismio 71 kurus aldim ya yuh ama ya bi care lazim soru basina kazanc 5 kurus felan olursa ozaman insanlarin yuzde 90ı bu sitede kalmayi tercih eder

0

aslında referans madde gerçekten etkileyici insanların çok referans kasarak fazla para kazanması güzel bir yöntem ama şöyle bir şey var ki referans konusunda gerçekten de bunu yapabilecek insanlara ihtiyacınız olduğu ve bunun da bulmanın zor olduğu

0

valla kardesim şuan referans kazancım 34 kuruş 25tle olunca çekebiliyoruz. benim refarans olduğum kişiler kaçtı sanırım:)kaç gündür hep aynı 34 kuruş:)