0

benim bildiklerime göre saçma sapan şeyler yazan kullanıcılar ödeme talep eetiği zaman belli bi gün site tarafından verdiği cevaplar inceleniyor.incelemede adamın verdiği saçma sapan cevaplar görüldüğünde ne kadar kazanmışsa saçma verilen cevaplar sayesınde o kadar düşüş oluyo ve verdiği cevaplar siliniyor diye biliyorum.bu süreç sorularla alakasız ve sürekli tekrar eden cevaplarla da alakalı.

1

bu şekilde verilen cevapları şikayet edebilirsiniz sorumani kullanıcı adına mesaj atarak. incelerler. ödeme alacağında zaten o cevaplarla alamayıp banlanacaklardır.

0

aynen gerçekten ben de fark ettim ama o kişiyi ödeme talebinde falan bulunduğunda sorumani o kişiyi banlayacaktır. mutlaka hani olmadı eğer öyle bir şey görüyorsan sormani'ye o yazının linkini atıp en azından şikayet etmiş olursun mesela siteden uzaklaştırılır. biz genellikle öyle yapıyoruz yani bence senin öyle yapmanı tavsiye ederim. gerçekten öyle saçma sapan konuşan insanlar çok ve sorunun dışında cevap veriyorlar ama bu konuda için rahat en azından ödeme talep alınırken hepimiz cevapları ve soruları incelemeye giriyor. en azından kimse haksız yere kazanç elde edemiyor ve parası ödenmiyor ama dediğim gibi ben öyle bir şey görünce hemen sorumani ile tutuyorum sen de öyle yapabilirsin.

0

aynen öyle bende farkettim uzun uzun ama saçma olan cevaplar verilmiş fakat silinmemiş cevaplar ve ban almamışlar hala devam ediyorlar uyarı gitmedi mi acaba ben bir kere uyarı aldım ilk bu siteye başladığımda ondan sonra farkettim ama bunlar gibi saçmalamıyordum benzer cevaplar veriyordur bazen o yüzden uyarı aldığım için cevaplarımda kendime özgü cümlelerde kullanmaya başladım ya da değiştirdim bir kaç cümleyi falan ama bazı kişiler kendilerini kurnaz veya akıllı zannediyor o zaman bizde öyle yapalım ne kadar saçmalık.biz burda araştırarak kendi yorumlarımızı katıyoruz onlar klavyede ne buldularsa basıp cevap olarak gönderiyorlar sorulara .eskiden daha çok dikkat ediyordu site bu sorunlara .