0

yani hala devam etmesi üzücü.benim onları görünce midem bulanıyor.bir de balgamlı atıyorlar sesli sesli iyice kötü oluyorum. bazen de diyorum acaba bir rahatsızlığı vs mi var da bunu yapıyor..ama peçete denen bir şey var mendil denen bir şey var ,onu kullanabilir..

0

maalesef, kültürsüzlük bence eğitim ile alakalı birşey bunun seneyle alakası yok kültür eğitim ahlak olmazsa bu devam eder

0

büyüklerimiz boşuna dememişler huylu huyundan vazgeçmez diye. yere tükürmek iğrenç bir şey. başkalarının göreceklerinş düşünmüyorlar.

0

insanlık yok belki ondandır. çünkü eskiden de olsa hala ileriye de gitsek insanın beyni değişmedikten sonra seneler geçmiş ne önemi var. çünkü insanlar utanmıyor hayır peçete kullan yani. ayrıca o tükürükten ne kadar çok mikrop yayılıyor farkında değiller.

0

bunun malesef ki sene ile bir alakası yok. tamamen yetişme tarzından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. bazı toplum adap ve kurallarını iyi öğretemediklerinden dolayı olabilir. halen mesela toplu taşımalarda inenleri beklemeden binmeye çalışanlar, kullanmaması gereken engelli asansörlerini kullananlar, çöpü aşağıya indirip atmayı üşenip kaçıncı kat olursa olsun pat diye yere atanlar bunlar sadece bir kaç örnek bu tip olaylar ne yazık ki çok ama çok fazla. değil 2019, 2029 da olsa pek değişmez.