0

ben üçüncü seviyedeyim 6.42 var hesabımda

0

şuan yeni olduğum için daha 1.seviyedeyim.

0

ben şu an 8 seviyeyim 800'e yakın cevap verdim ama seviyeye göre kazanç artmıyor diye biliyorum ve diğer yandan site çok iyi ve güvenilir bir site ödemenize size zamanında yapıp hakkınızı yemiyor ama kopyala yapıştır içerik yapan arkadaşlar olduğu zaman tespit edilip hesapları kapatılıyor diye biliyorum diğer bir yandan ise bu zamana kadar ben 150 lira kazandım çok iyi bir site günlük net bir kazancım yok ama haftalık girmeye çalışıyorum. fırsat bulmaya çalışıyorum internetim olmadığı için pek girme fırsatı bulamıyorum ama şu sıralar 2x kazanç etkinliği olduğu için çok aktif oluyorum daha çok kazancımız artıyor site yönetimi bu etkinlikler yaparak daha güzel işler yapıyor diye düşünüyorum.

0

12. seviyedeyim suan. bu sure zarfinda bu seviyeye gelene kadar 215 tl para kazandim. yani ugrasildigi zaman cok guzel paralsr kazanilabiliyor. hele cevaplarda. birde iki kati kazsnc etkinligi geldigo zaman degmr keyfimize. suan sitede de x2 kazanc etkinligi vsr. tarihine takilma. 7 mart yaziyor. 7 nisandi o ama site yonetimi yanlis yazmis. pazar gununden bu yana da uzatildi bu etkinlik. bu etkinlik sayesinde cok guzel kazsnclar elde edebiliyoruz. birde malum cevaplarda nr kadsr uzun yazilirsa o kadar artiyor kazancimiz.

0

şuan kacıncı seviyedeyim dikkat etmedim ama hesapta bakiyem sanirim 16 tl civarlarinda oldugunu tahmin ediyorum bende.cevapladikca uzun uzunda konualrla alakali cevap verdikçe bakiyemiz yükselcektir umarim.

0

az önce başladım. daha 25 kuruş oldu. soru soramiyorum daha

0

bugün başladım yaklaşık 1 saat kullandım şuan 50 kuruşum var günde 2 tl kazansak ayda 60 tl iyi bir mebla

0

1. seviyedeyim 75 krs oldu henüz ve bugün başladım

0

ben başlayalı yaklaşık iki ay oldu. 11. seviyedeyim.189,5 toplam kazancım oldu.birde yarışmada üçüncü oldum.150 lira da oradan bekliyorum.

0

dün başladım 1.seviyedeyim şu an 1 tl oldu :)
birde birşey soracağım seviyelere göre kazanç oranları artıyor mu ?