1

varsa da ben değilim. belki beş bin lira maaşı vardır ama boş zamanı da vardır ve burada yazarak ek gelir elde etmek istemiş olabilir. imkansız bir durum değil bence.

0

bu zamanda 5 bin alan çok insan var aöa fakir insan daha çok. 5 bin lirayı doktor mühendis hakim alıyor biz fakiriz bizim almamız imkansız gibi bir şey.

0

imkansız mümkün değil böyle birşey olabilir mi? site bile bu kadar kazanmıyordur kardeşim kaldı ki sen ben kazanayım

0

bu sitede kazanmak icin imkansiz ama gercek hayattan bahsediyorsan, benim annem ve babam on bin tl aliyor aylik ancak on bin tlnin cogu iscilerimize gittigi ve masraflara borclara gittigi icin anneme iki bin lira, babama iki bin lira kaliyor. bunlarida okul masraflari anlik cikan masraflar icin kullaniyorlar. ben zaten bu sitede para biriktirmek icin varim bilgisayarimin sistem ozellikleri kotu oldugu icin bu siteden belirli bir miktar para kazanmak istiyorum yoksa bu sitede takilmam sacma olur.

0

4350 tl maaşım var şu an yetmiyor. borçlarım fazla. borçlarım olmasa aslında yeterli bir miktar

0

yani ben kendime ev hanımıyım zaten çalışmıyorum aylık 5 milyar maaşım falan da yok anca muhtar olmamız lazım o 5 milyar almak için yani şurada kriz varken kimseye 5 milyar maaş alacağını zannetmiyorum ama belki falan da vardır yani bilemem.

0

5 bin tl aylık maaş geliri sağlayan kişi varsa bence bu sitede bulunmaz hiç sanmıyorum yani .

0

herhalde normal hayatında 5000 lira aylık gelirden bahsettiniz.benim değil bir kere onu belirteyim.ama belki olan vardır.

0

bu sitede ayda 5 bin... imkansızburada bir ay içerisinde 5 bin tl. bür gün içerisinde 166 tl lik yazacağına güveniyorsan buyur dene bakalım. yarından itibaren başla gün tutmaya ve kaç tl kazandığına dair. bir ay boyunca tut bakalım kaydı. bir ay içerisinde en fazla ne kadar kazanılıyormuş.