0

geçmişten bugüne hala pek çok sorunun yaşandığı bir durumdur. iki kişi bir şekilde bir araya gelir mutlu bir yuva kurmak için karar alırlar. büyükler onay verir. evlilik yoluna girerler. sonra iki tarafında büyükleri karışmaya başlarlar evlilik için gereken şeylere. kimi der şöyle olsun kimi der böyle olsun. her şey bir birine karışır. iki kişi gelin ve damat arada kalır ve sorunu yaşarlar. mutsuzluk baş göstermeye güzel bir gaye ile çıkılan yol sıkıntıların artmasına sebep olur. bırakın herkes istediği gibi dayayıp döşesin evini. kimse karışmasın. ne alınacak ne verilecek. çok büyütmemek lazım bazı durumları.

0

sonuç olarak onlar değil o evde ben ve eşim yaşayacak o nedenle aile büyüklerinin fikirlerini alırdım ancak bütün işi onlara kesinlikle bırakmazdım.

0

ben kendi evimin dekorasyonunu ben kendim ve evleneceğim sevdiğimle veririm aile büyüklerinin karışacağını sanmıyorum.

0

ben böyle bir şeye izin vermezdim. çünkü sonuçta o evde onlar değil biz oturacağız. ve onlardan fikirler alınsa bile yine en son kararı bizim vermemiz gerekir.

0

buna ailem karar veremez sadece tavsiye verebilirler çünkü evimde onlar oturmıycak ben oturcam ben kendi rahatlığıma göre ayarlamalıyımki rahat ediyim :)

0

öyle bir şeye asla izin vermem. böyle bir saçmalık olamaz çünkü. o evden ben yeni bir hayat kuracaksam eğer tepeden tırnağa ben döşemek isterim, her şeyiyle ilgili kararları da ben ve evleneceğim kişi alabildi sadece. onun dışında sadece ihtiyaç duyduğum noktalar da fikir alırım o kadar.

0

kesinlikle istemezdim tabiki
benim evim ben dizerdim istediğim gibi

0

eğer ben aile büyüklerinin evini dekorasyon etmiyor isem onlar da benim evimi etmemeleri gerekir. çünkü o evde onlar değil ben yaşayacağım. evde yaşayacak olan kişi ben olduğuma göre tabii ki de evin dekorasyonu benim isteğime göre olmalıdır mantıken. zaten eğer aile büyükleri mantıklı karar verebilen ve mantıklı insanlar olsalar böyle bir şey yapmaya kalkışmazlar. çünkü bunun çok yersiz ve yanlış bir davranış olduğunun farkında olurlar. o yüzden ben kesinlikle izin vermem. eğer hâlâ bizim istediğimiz olacak diye tutturuyorsa eşyalar için değil sırf bu yaptıkları hareketten dolayı evlenmekten bile vazgeçebilirim. eğer evleneceğim kişi de onları destekliyor ve onları haklı görüyorsa zaten o evliliğin olması hiç doğru olmaz o evde illaki evlenince bile bu tarz sorunlar çıkar. yanlışın neresinden dönülürse kardır.

0

büyük çaplı bir sorun olurdu, başka kadın tarafı olan eşler bu tarz şeylere müdahele edilmesini asla istemezler. diğer yandan zaten onlar kendi ailesini, evini, hayatını kurmuşlarken başkalarının hayatına müdahele etme gibi bir hakka sahip olduklarını sanmaları oldukça küstah bir durum.

0

karşı çıkardım hoşuma giderse teşekkür ederdim

-1

gelin siz oturun biz karar vermiyorsak ne anlamı var öyle değil dimi