0

kesinlikle olması gerektiğini düşünüyorum çünkü insanların kaybettikleri büyük şeyler var ve bulmaları da pek zor oluyor. bu yüzden dolayı bence böyle kaybedilen sayfaları bulmak için google veya farklı bir arama motorunda küçük bir kısım açılabilir ise, fena olmaz diye düşünüyorum.

0

kaybedilen bkr sayfa icin google arama motoru kulanmasi gerekir

1

bence de olması gerekmekte. daha hızlı bulabiliriz aradığımız şeyleri. ayrıca her sayfayı yenilediğimizde yeni sorular geliyor. o yüzden gelmesi lazımdır.

0

kaybedilen sayfayı bulmak üzere site içi arama motoru tabiki yapılmalı ama site içi arama motoru yapılmasından ziyade anladığım kadarıyla girdiğimiz siteye birdaha girmek istememiz ve bu siteye birdaha girmek için geçmişten nerelere girdiğimizi bulabilir ve tekrardan o siteye girebiliriz

0

bence olmalı, bende bu durumla çok karşılaştım, olsa fena olmaz diye düşünüyorum.....

2

kesinlikle sitenin içinde bir arama motoru olması gerektiğini düşünüyorum ben de. bu sayede hem profiline girmek istediğimiz kullanıcıları daha rahat oluruz hem de kaybettiğimiz sorulara çok daha kolay bir şekilde ulaşırız. ayrıca bazen cevaplarını altında ismimiz geçiyor ancak etiketlenme olayı yok, birisi bize hitaben bir şey yazdığın zaman bildirim alsak bu da çok iyi olur. aslında sitede geliştirilmesi gereken çok şey var. örneğin; benim en çok istediğim şey mesajları silme özelliği gelmesi. umarım zaman içerisinde bu tür gelişmeler olur.