1

bunu bir erkeğe sormak lazım tabi. ama bana vücutları kirliymiş gibi geliyor çok büyük bir alanı kapladığında. hoş değil ne kadında ne erkekte. ama ufak işaretler kötü durmuyor.

0

bence dövene bir kadını çekici yapmaya yetmez yani illa dövmesi olan kadın çekici olur diyemeyiz. bana göre öyle enazından. aslında yakışan insanlar var yakışmayan insanlar var özellikle çok büyük dövmeler çok kaba durabiliyor ve yakışmayabilşyorlar. benim hiç ilgim olmadı açıkcası dövmeye karşı ancak ilgilenen insanlar olabiliyor. daha küçük kibar dövmeler kadınlara daha çok yakışıyor ve farklı yerlerde ayak bileğinde ayakta boyunda kolum çeşitli yerlerinde göğüste veya boyunda vs. güzel durabiliyor. tabi herkese göre değişiyor bu. çok büyük ve kaba dövmeler kadınlara yakışmıyor bana kalırsa.

0

boyunlarına yaptırdıkları dövmeleri çok çekici buluyorum

0

dovme hicbir sekilde ilgimi cekmiyor . ne gerek var ki

0

ben minimal böyle küçük dövmeleri seviyorum helede kişi için önemli güzel bir anlamı varsa bu daha da hoşuma gidiyor. böyle büyük abartılı dövmeleri sevmiyorum. hatta bazı insanlrın nerdeyse derisi gözükmüyor o olayı hiç sevmiyorum . bir karaşa gibi geliyor bana özellikle kadın için bir saflık duruluk incelik olamıyor bence . tüm vücudünu kolunu kaplayan insanları anlam veremiyorum tamam zevk meselesi belki ona güzel geliyor ama gerçekten dövme herşeyle olmuyor ya sanki hep spor giymemi gerektirecekmiş gibi hissetirir bana çok dövmeden bahsediyorum bilekte boyunda köprücük kemiğinde alt kısmında hafif ve kolda güzel durur bayan için gözükmeyen yerlerede dövme yaptırmayı saçma buluyorum benim yok ama minimal bişey yaptırmayı düşünüyorum o tarz hoşuma gidiyor erkektede çok dövmeyi sevmiyorum ama erkeğe dövmeyi yakıştırıyorum

0

dövme sadece kadınların diğil erkeklerinde tercih ettiği bir şeydir. ve bi insanı cekici yapan bi şey oldugunu düşünüyorum. zevklere göre yapılan bölgelerde degisiklik gösterir. kadınlar en çok bellerine ve bileklerine yaptırmamtadır. benimde 4 dövmem var 3 ü kolarımda 1 tanesi boynumda. zamanla daha fazla yaptıracagım.

0

dövme kadını çekici yapar mı bu konuda emin değilim . yanlız boyunlarına yaptıkları çok hoş duruyor bence.

0

ben kimseye dövme yakıştıramıyorum.

0

genellikle bellerine yaptıkları dövmeler onları çok daha çekici gösteriyor