0

yani bende evde evcil hayvan besleme taraftarı bir insanım ama bir canı küçücük yere hapsetmek ne kadar mantıklı onu düşünemiyorum doğrusu. sonuçta koşup oynaması gerekiyor ve küçük alanda bunu ne kadar başarabilir ? kedi bir nebze ama köpek için aynı şeyi düşünemiyorum.

0

nedne mantıklı olmasın ki evinde köpek besleyen insanlar var tabiki. yani bir sürü insan besliyor bence beslenebilr arkadaşa olur hem köpekler sadıktır eğlencelidir bana kalırsnedne olmasın ben mantıklı olduğunu düşünüyorum. ama belki hassa ve titiz insanlar besleyemeye bilirler. yani tüyleri dökülür bakıma ihtiyacı vardır sık sık tuvalet için dışarı çıkarmanız gerek yani ilgili be sorumlu bir ssahip olmanız gerekiyor ancak bu yolla bakılabilir yoksa ev yeterince düzensiz hale gelebilir. yani köpeklerle aranız iyyise ve korkumuyorsanız eğer evet beslwnebilr.

0

biraz yazık alan çok küçük gezmesi koşması lazım.

0

mantiksiz bir yani yokki evde kopek beslemenin sonucta hayvan sevgisi olan insan her sarta besler evde ama genelde bizim ulkemizde kopek evde oldum farkli farkli batil inaclar dinen cayoz deyil falan gibi sacma salak kavramlar yuzunde bir cok insan beslemiyo cevresinden etkilendigi icin oyuzden beslemk istiyosan sen besle

1

gayet iyi eğitilmişsse beslenilebilir bence

1

evde köpek beslemenin hem mantıklı yönü hemde mantıksız yönü vardır ama örnek verek anltayim köpek bsleyceğiniz evinz bahçeli ise mantıklı tabiki ve köpeğin cinside önemli tüy dökeni vaar dökmeyeni var apartmanda beslemek isterseniz bence tamamen mantıksızdır köpeğide çile olursunuz kendisi istemez yani dışarı alan daha iyidir sürekli gezdirmek zorunda kalmassınız

0

haramdır kendileri zararlıdır beslemeyin .

1

evde bir can beslemenin mantık ile alakalı birşey olduğunu düşünmüyorum. bu tamamen vicdan ile canlılara olan sevgi ile merhamet ile alakalı. ben evde de besliyorum sokaktaki canlari da besliyorum ve ömrüm yetene kadar da beslemeye devam edicem.