0

evet yattı benim param da. ama neden hiç mailime dönen olmadı onlara üzüldüm yani. kaç kere mail attım. bir açıklama yapsalardı o da yoktu. vazgeçiyordum yani.. görünce zaten bir mutlu oldum. az bile olsa bana yetti yüzümü güldürmeye.

1

yarışmada param evet dün yatmıştı, hesabıma yattığına dair bana mail geldi. baktım gördüm. teşekkürler sorumani. kesenize bereket.

0

evet yarışmadaki kazançlar yansidi. teşekkür ederim sorumani.

0

yarışma param kazançlarda yansımış gözüküyor.ödeme talebinde bulunacağım yarın.

2

@ironi burada ödeme konusunda hiçbir şekilde sıkıntı falan yaşamazsın. biz sadece yarışmada 2 paraları soruyoruz yattı mı diye yani o biraz uzun sürdü yani inceleme daha bitmedi herhalde ama dediğim gibi normalde kazandığım para yatar. için rahat olsun ben toplam burada 327 tl para çektim ve hiçbir şekilde sorun yaşamadım ve ödeme konusunda da sıkıntı olmaz sadece demek istediğim yarışma parası o da incelemeden dolayı yani yatmadı o konuda için rahat olsun kardeşim merak etme bir şey olmaz.

0

sanırım ödeme konusunda sıkıntılar mevcut daha bende yeni sayılırım bu konuda ne yazık ki yardım olamayacağım fakat konunun takipçisiyim sonuçta yarın öbür gün bizimde ödeme alma durumumuz olursa şayet aynı şeylerle karşılaşmak istemeyiz. eğer bir gelişme olursa detaylı bilgilendirirsen sevinirim poyrazi.

0

@sefaa05 oğlum sen manyak mısın değişik değişik hareketler yapıyorsun var benim canımı sıkıyorsun za bu nedir ya bu ne saçmalık böyle ya gelip gelip çocuk çocuk hareketler yapıyoruz abuk subuk şeyler yapıyorsunuz artık yeter artık bu nedir ya insan avare gına geldi bu sizin yüzünüzden ha biraz edepli olun ya

0

yani tam bir hafta oldu daha sorumani incelemeyi bitiremedi herhalde defalarca mesaj attım. 24 saat içinde yapacağını söyledi ve 24 saat geçti 78 saat oldu. hani ne zaman yatacak artık bize bir bilgi vermeleri lazım bizlerde bekliyoruz şu an bence bir an önce yatsın. bugün pazartesi hadi dedik hafta sonudur. yani bugün yatması lazım saat kaç oldu hala da yatmadı hani biz paramızın yapmasını bekliyoruz ki; ödeme talebinde bulunalım sorumani bu soruya cevap verirsen sevinirim yani size 7- 8 tane link attım banlanacak insanlar var, onlar bile banlanmadı diyebilirim. abuk subuk şeyler yazıp duruyorlar hala da devam ediyorlar yani bize bir bilgi verirseniz seviniriz.