0

mesela ben karateye gidiyorum 10 yıl oldu. küçükken 2 yıl ara vermiştim şuan devam ediyorum spor kadar güzel birşey yok. müsabakalara katılıyosun madalya alıyosun geleceğini parlatıyosun . şöyle de bir durum var ki spora uzun bi süre gittikten sonra soğuma durumu oluyo ama istikrarlı devam edersen düzeliyor. herşey sende bitiyor ya en iyisi olursun insanlar seni parmakla gösterir yada kimsenin umursamadığı birisi olursun.

0

bir ara düzenli spor yapıyordum. belli bir sisteme oturmuştu bu. düzenli spor yapmanın altın kuralı beslenmedir. beslenmenizi eğer düzenlerseniz, gerisi çorap söküğü gibi geliyor. spor yapacaksanız şunu bilmeniz gerekiyor ki artık hayatınız da üşengeçliğe yer yok. üşengeçlik sizi spordan uzaklaştırır ve bunu yapmanıza engel olur.diğer bir altın kural ise limitinizi bilmeniz ve kendinizi ona göre ayarlamanız. bu nasıl olur şöyle açıklayayım. düzenli sporu sadece spor olarak değil hayat olarak da görebilirsiniz. düzenli hayat. yeme içme alışkanlıklarınız. uyku saatleriniz gibi bir çok şey spor ile beraber düzene girecektir. bunun için spor yapmak size tamamen olumlu yönde dönecektir. bunun bir saati yoktur. sporu dilediğiniz saatte yapabilirsiniz. günde 50 şınav 50 mekik eğer beslenmeye dikkat etmiyorsunuz size hiçbir fayda sağlamaz bunu belirtmek istiyorum. veya uyku düzeniniz yoksa. vücut anlamında elbet gelişim görürsünüz fakat onun sağlıklı yaşam anlamında hiçbir gelişim gösteremezsiniz.

0

duzenli spor yapamıyorum ama bir ara squat falan yapmıştım perine kaslarını güçlendirmek için . bu bize hem doğumda yardımcı olacak hemde ilerde idrar kaçırma riskini önlemek için birebirdir.

0

her sabah duzenli spor yaparim ve yuruyuste yaparim

0

evet saatte bir defa 10 kere şınav ve mekik çekiyorum