0

yaşadım bundan 2 yıl önce üniversiteye başladığımda okulumdaki bir kıza aşık olmuştum.kızın burnu beş karış yukarda olduğu için imkansız görüyordum ama umut fakirin ekmeğidir misali bir umut seviyordum.hiç unutmam 17 kasım da yanına gidip tanışmaya çalıştığımda tokat yemiştim ama sonrasında özür dilemek için mesaj attığında peşinden 1 yıl koştuktan sonra onunda pes etmesi ile birlikte şuan evlenme kararı aldık.

0

yaşadığım sırlı olaylar oldu birçok ve bu olaylar can yakıcı ve çok kötü birer olay bunlar tarih olcak böylece herkesin sırrı vardır.

0

evet daha önce yaşadığım sırlı bir olay olmuştu. ne de olsa insan herşeyi herkese anlatamıyor değil mi benimi inse öyle olmuştu sakladığım şeyler oldu malesef.

0

evet bundan on üç yıl öncesi ablam bir köye atandı. ablam türk dili ve edebiyat öğretmenidir. neyse ablamın alt katında köyün çobanı, bir oğlu ve karısı ile yaşıyor. ben o dönem 15 yaşındayım. 16 yaşına girmeye çok az kalmış. görüştüğüm biri vardı. korku hikâyeleri de bana çok gülünç gelir çocukluğumdan beri hiçbir şeyden korkmam hala da öyleyim. ablam baya muhafazakâr biri benim biriyle görüştüğümü bilmiyordu. telefonlar tuşlu ilkel o zamanlar birseyi saklamak pek mümkün değil şimdiki gibi sms hakkı paketleri filan da yok. kontörü aramak için kullanırdık. annem ablam yalnız kalmasın diye cuma günü beni o köye yollar cumartesi boyu ablamın evini temizler pazar beraber bizim eve giderdik. yine o cumalardan biri. arkadaşım arıyor ablam duymasın diye bodrum katına doğru indim. ablam koydeki iki katlı evin üst katında kalıyordu. alt katta da çoban ve ailesi. neyse bodrumun ucunda karanlık bir yerde konuştum bi beş dk kadar sonra çıktım yukarı. ablam yukardaydı geldiğimde hala ayni yerde duruyor ve konuşmadan da haberi yoktu. aylardan kasım ama dışarda pırıl pırıl bir güneş vardı. sabah alt kattaki kadın bizi kahvaltıya çağırdı hamur kızartması ve zeytin helva yedik. eve döndük. aksama kadar ev temizliği yaptık akşam babam gelip bizi alacaktı. akşam üstü hava bi anda bozdu lapa lapa kar yağmaya başladı bi anda. bir saat içinde köyün yollar kapandı orda kalmıştık artık belediye filan gelmez oralara gece ordan çıkmamız artık imkânsızdı. bi anda ateşim yükselmeye başladı. bir iki saat önce hiçbir şeyim yokken fena halde sıtma tutmaya başladı. boğazım tamamen kapandı sesim gitti sanki bir haftalık grip gibi oldum bi saat içinde. ablam neye uğradığını şaşırdı. ateşim çok yüksek babam yol kapalı diyor köyde doktor birsey yok şaşırmış ve alt kata koşmuş alttaki çobanın karısı geldi beni alıp aşağı kata getirdiler ateş gibi bir çorba ve bitki çayı hazırladı. soba yaktılar oğlu ile. oda sanki seksen derece yanıyor. ben resmen hayal alemindeyim. kapıyı içeriden kilitlemek istersem diye anahtar bıraktı oda çok sıcak ablam astım hastası ben burda yatamam dedi odayı kilitleyip tek başına yattım. tüm gece aklıma hayalime gelmeyecek tuhaf rüyalar gördüm. detaya girmek istemiyorum ama rüyalar mutsuz değildi. sonra bi uyandım hiçbir şeyim kalmamış. aynı dün gibi sapasağlam. pencereden güneş sızıyor. saate baktım 12 olmuş. pencereden baktım güneş pasparlak kar nerdeyse tamamen erimiş. dışarı çıktım. kadın bana ayrı kahvaltı hazırlamış herkes yemiş kalkmış sabahtan. yine susam ve çörek otlu hamur kızartması. bunu bize yapmadın özelliği ne küçük hanimin diyor ablam içimden yemek gelmedi aç değilim dedim defalarca ısrar etti yemedim. babamlar gelmiş çıktık gittik köye. o gece başladı kabuslar. duvarda gölgeler. eşikte tuhaf hayvanlar neler neler gördüm. rüyamda odamı istila edenler eşyalarımı köşelere yığıp duvara yazı yazanlar çok detaya gerek yok. görüştüğüm kişi bana karşı çok değişti beni incitmeye başladı ve ayrıldım. rüyalar hiç bitmiyordu.