0

gerçekten benim içimde bişey yok olsa bu kadar saf olmam bence insanlar çok kötü ama kendimi ne kadar uzak tutsam katılastrylar beni sinir mi bozuyorlar

0

kalbimin temiz olduğunu düşünmüyorum. ancak bunun için gayret ediyorum.

1

en azından temiz tutmaya çalışıyorum. bu bile kalbimin temiz olmaya çalıştığının bir göstergesi. olaylara iyi yanından bakmaya çalışırım, kötü düşünmem kolay kolay. insanlara da isteyerek kötülük yapmam, bir zararım dokunduysa telafi etmeye çalışırım fark ettiğimde. o yüzden en azından iyi niyetimi korumaya çalıştığım için temiz değilse bile çok da kirli olmadığını düşünüyorum.

0

kalplerde olanı allah tan başka kimse bilemez, kalbimin temiz olduğunu bu konuyu ben düşünmüyorum başkaları söylüyor diyorum.

0

durduk yere kimseye kötülük yapamam hatta ben kimseye kötülük yapamam ama her zaman her seferinde hersey gelir beni bulur . iyi olmaya temiz kalpli olmaya iyi niyetli olmaya gelmiyor bu hayat

0

ara ara şeytan dürtüyor ama durup dururken kimseye kötülük yapmam, biri hakkında fesat şeyler düşünmem, bana anlatılanları hemen unutur bir başka kişiye söylemem.

0

tam olarak temiz demek yalan olur insan olarak gaflete düştüğüm zamanlar elbette oluyor. ancak evrenle bağlantısı çok yüksek biriyim söylediğim yada içimden geçirdiğim şeyler saniyesinde olurken bazen,bazen biraz geç kalsa da oluyor. zaten tam olarak içimizden neyi geçirirsek onu yaşıyoruz.

0

kalbimdeki kişiye göre değişkenlik gösteriyor

0

bazen öyle düşünüyorum bazen de tam tersini düşünüyorum

0

bazen evet ama bazen cidden çok kötü düşüncelere sahip olabiliyorum isteyerek olmuyor bu durum

0

kimsenin kalbi temiz değildir bence herkeste az da olsa kötülük var.ben kalbimin temiz olduğuna inanmıyorum.