-1

eğer evde bir şeyler yapmak istiyorum diyorsanız ayıboğan adlı arkadaşın söylediklerini uygulayabilirsiniz ama eğer internetten ve bilgisayardan anlarım diyorsanız veri giriş işini öneriyorum hem zor değil hem de kazancı güzel

0

zor ev hanımlarıni düşünen yok amca böyle sitelerden para alabilirler onlarda hakkıyla verirlerse.

1

çocuk bakabilirler, pasta börek yaparak eve katkıda bulunabilirler sipariş alabilirler, evde paketleme işleri yapabilirler,el işleri yaparak bunları satarak katkı verebilirler benim bildiğim kadarıyla daha farklı şeyler de olabilir ama ben bunları biliyorum.

1

evde yapılabilecek işler var ama kardesim iletişim numaraları yok.yoksa evde sabun paketleme ,mandal paketleme vs iyi olur.bir de manti sıkma işi var. tabi ben kayseride yasıyorum bizim burda bu iş var ama benim annem izin vermiyor ev batacak diye.:)

1

ev hanımları evde sorumani sitesine üye olarak, evde yemek, pasta, börek tarzı şeyler yapıp internet üzerinden satarak. örgü, dantel tarzı şeyler yapıp internetten satarak, blog açıp gelir elde edebilirler, youtubede videolar paylaşarak da gelir elde edilebilir, evde anket doldurarak da gelir elde edilebilir. çocuk bakılabilir vs.