0

letgoyu bende kullaniyorum sıklıkla... güzel bir uygulama aslinda. aradigimiz bir urunu yakin cevremizde aratip orta bieyerde bulusma ayarliyorum. sirf kakrgoya verdim gibi yalanlar atip dolandirmasin diye. oylr bir oluyor ki grcen bid instagram sayfasinda bu konu ile ilgili bir paylasim yapilmisti. uzaktan bebek arabasi mi ne gonderilecekmis kargoyla. bebek esyalariyla ilgili birseydi de tam hatirlayamadim. neyse alici parayi gondermis satici parayi aldiktan sonra bunlara el hareketi yaparak resim olarak gondermis buyrun urununuz diye. yani sirf bu dolandiriciliklara maruz kalmayayim diye yakin crvremde aratip en fazla yakin ilcelerimdeki yerlerde aratiyorum ki orta bir yerde bulusup hrm dolandiricilik olmasin hem urunu gormus olayim. bazilari tek resim koyuyor cunku. bir yerinde kirik, dökük, yirtik, pirtik vsr mi diye bakiyorum. boyle daha iyi oluyor en azindan.

0

letgo uygulamasi son zamanlarda cikan en guzel satis sitelerinden birisi olan burda kisiler hem satis hemde ürün alabilirler.hemde konusabilisiniz bende ürün aldim hemde sattim.yeni katilcak kisiler icinde guzel uygulama.

0

güzel bence ben letgodan bilgisayar satın aldım ve gayet de iletişim olsun let go daki görünüm olsun her şey birebir aynısı çıktı. o yüzden hiç bir sıkıntı yaşamadım gayet memnunum herkese tavsiye ederim yani.