0

mecburen almak zorunda kaldığım durumlar oldu ama elimden geldiğince evdeki poşetleri götürmeye çalışıyorum. annemle beraber daha bu poşet parası tantanası çıkmadan çok evvel hep poşetleri katlardık. şimdi meyvesini yiyoruz sanırım :).

0

ben bir kac kere aldım unuttum cebime koyardım normalde ama artık bende file yaptırdım onlarla gidiyorum vede evdekilerde öyle yapıyor çünkü daha fazla ürün alıyor file hemde cok poset taşıma derdi yok tasarruf bu file pazar da bile ise yarıyor o yüzden sıkıntı yapmıyoruz.

0

sadece bir kere almıştım. "poşet ister misiniz" dediklerinde hayır istemiyorum diye cevap veriyorum .çünkü yanımda zaten bir yerlerden almış olduğum poşetler oluyor ve onun içine koyuyorum ya da çok az bir şey aldığım zaman cebime doldurup birazını da elime alıp öyle gidiyorum. zaten market yurdumuza yakın olduğu için elimde taşımayı tercih ediyorum. madem poşetler ücretli oldu çevremize duyarlılık adına poşet almaktan vazgeçtim.çok komik bu görüntü ortaya çıkıyor herkes poset almayıp elinde taşımayı tercih ediyor.

1

hayır poşetler ücretli olduktan sonra kesinlikle poşet almadım ha çok pahalı olduğu için mi hayır almayı da düşünmüyorum. poşet madem zararlı o zaman kesinlikle kaldırsınlar insanlar da ona göre torba falan alırlar yani zararlı olan bir şeyi parayla satarak azaltmaya çalışıyorlar. çok saçma gerçekten düşündükleri kadar zararlıysa tamamen bence piyasadan kaldırmaları gerekiyor.

1

poşet almadım hiç.evden götürüyorum.fazla bir şey aldığımız yok zaten.25 kuruş poşet pahalı bence.

2

almadım, iki kere çantama evden poşet koyarak gitmiştim.
sonra migros'tan daha evvelden aldığım bez çantamı buldum evde. onu katlayıp çantama koydum. file siparişi vereceğim internetten. vermiştim ufak boymuş işime yaramazdı. büyük boylarını araştırıyorum. bir de bugün kitapyurdu.com da bez çantalar gördüm heybe gibi ya da sırt çantası gibi de kullanılabilecek. onları inceliyorum, alabilirim sanırım.