0

galatasaray şuanki kadrosuyla başari yakalamasi hayal bence herşeyden önce 1 forvet oyunculari yok en önemliside budur.elindeki iyi ayaklarida elinden gönderen kulup tabiki ilerde zorlu süreç başlicak.antalya kampinda bile forvetsiz antreman kamp yapan takim galatasaray o kadar yorumcudan geçersiz not aldi ve taraftarda isyanda artik.yönetimde geç kaldi bu trasferde .ayrica elindeki iyi gönderdi daha iyisini almak için oda olmadi.bu sene 3 kulvarda yarişcaksin hem ligde hem ziraat türkiye kupasinda vede avrupada yarşscak olan galatasaray kulubü eren derdiyok da kadro dişi birakinca napcak bende merak ediyorum.ama çok kolay görünmüyor 2 devre işleri bekleyip görcez herkez gibi bizde.

0

galatasaray futbol takımı bu sene avrupada başarılı olamaz. bir tık ileriye gideyim %1 ihtimali bile yok. şimdi sezon başına gidelim. galatasaray'ın şampiyonlar ligi grubuna bir göz atalım. en kolay kurayı çekti galatasaray her zaman olduğu gibi. 1 kere zor kura çekmişti zaten son 10 yılda onun dışında hep kolay kuralar çekip gruptan çıkıyordu. neyse porto schalke ve lokomotif moskova ile eşleşti gruplarda. schalke belkide tarihinin en kötü sezonunu geçiriyor bu sene. lokomotif mali sıkıntıda sadece porto iyi durumdaydı. yani grup zaten kolaydı üstüne bir de bu takımlar sıkıntılar içerisindeydi öyle düşünün. ve galatasaray böylesine kolay bir kura da bütün şartlar oluşmuşken gruplardan çıkamadı son maç eğer lokomotif kazansa schalkeye karşı 4. bile biterecekti grubu. şuan ki durumu ele alalım. o kadrodan rodriguez gitti. takımın kesinlikle en iyi oyuncusu durumundaydı rodrigues. rodrigues dışında stoper mevkisinde oynayan serdar aziz kadro dışı bırakıldı. gruplarda 3 gol atan eren derdiyok gene kadro dışı kaldı. takımın beyni durumunda ki belhanda da gene aynı şekilde takımdan ayrıldı. geriye kalan transfer döneminin 12 gününde de 4 transfer yapma imkanı ve mali durumu olmayan galatasaray sadece marcaoyu almış durumda. rakibi ise portekiz ligini son 6 yılda domine eden 4 kez şampiyon olan benfica var. en az porto kadar hatta güç anlamında hiçbir farkı olmayan benfica ile eşleşti. galatasaray eğer ki çok net söylüyorum en az 3 transfer yapamazsa nedir bunlar 2 tane santrafor ve 1 tane kanat, bırakın avrupa da başarıyı falan ligde ilk 5 e bile giremez. girse de 5. olur yani. galatasaray büyük sıkıntı da ve eğer bu sene benim yazmış olduğum durumlar gerçekleşirse koca bir çınarın belki de yok oluşunu izliyor olacağız. gelecek 3-4 senesinden fedakarlık etmek zorunda kalacak. borçlar ortada transfer yapamıyor birde avrupa gidemezse uzun bir süre zirve yarışından kopacaklardır. bana göre galatasaray avrupayı falan bırakın tamamen lige odaklanmalı lige konsantre olmalı. uefa avrupa liginde şampiyon olsan bile zaten para alamıyorsun zaten şampiyon olmakta hem zor hemde çok külfetli. türkiye kupasında daha çok para var neredeyse. tamamen lige odaklanıp bir an önce transferlerini bitirip şampiyonluğu hedeflemeli aksi takdirde işi çok zor. benfica zaten çok zor bir ekip çok zor bir deplasman üstüne birde devre arasına baya bir bütçe ayırıp yıldız oyuncu aldıklarını da düşünürsek şansı %1 lere kadar iniyor. bu yüzden bana göre galatasaray zaten çok kolay bir gruptan çıkmayarak orada başarısız oldu, kolay gibi denk bir kura olarak gözüken ama hiç öyle olmayan benfica kurasıyla da daha maç başlamadan avrupa macerasını noktalamış oldu.

0

futboldan pek anlamam ama yine de gördüğüm kadarıyla artık tüm büyük takımlar çökmeye başladı galatasaray'danda pek bir başarı beklediğim söylenemez.