0

saçları uzatmak için doğru saç ürünleri kullanmak lazım.saçın özelliğine göre ona yönelik ürünler kullanılmalıdır. öncelikle doğal yağlardan kullanılmalıdır. bu yağlar zeytin yağı, hindistan cevizi yağı, tatlı badem yağı, argan yağı ve dax süpergro ürününü kullanabilirler. dax tek başına kullanilabilir ama isteğe bağlı olarak diğer yağlar karıltırılarakta kullanılabilir. bende karıştırarak bazen de tek başına kullanıyorum. ve uzun süreli kullandığımda saçlarım dökülmüyor daha canlı ve çok çabuk uzuyor. çünkü doğal olduğu için zarar falan vermiyor aksine beslediği için saçlar sağlıklı bir şekilde uzar. ama bunları kullanırken çok bekşetmek lazım sürdükten hemen sonra yıkanırsa etkisini veremeyenilir bu nedenle elimizden geldiğince saçımızda bekletmemiz lazım. yani bu saatleri bulmamışıdır. ayrıca sürüp uyursak daha iyi sonuç alırız bütün gece saç yeteri kadar beslenmiş olacaktır ve sabah uyanıp yıkarsak daha iyi olur.

0

saçları hızlı uzatmak için bakım yapılması gerekir. bakım yapılarak saç canlı tutulur ve bu şekilde uzaması sağlanır.

0

saçlarınızı uzatmak için bir çok yöntem vardır . bunlardan biri çeşitli yağlar kullanarak saçlarınızı şekillendirmenizdir. argan yağı, badem yağı çam talabendi gibi bitkisel ürünler saçlarınızın uzamasına yardımcı olur. size bildiğim ve hızla uzaması için daha önce kullanmış olduğum ve memnun kaldığım bir bitkisel ürün tarif edeyim . sinameki otu alın aktar dan aynı zamanda badem yağı eczaneden de bemix ampul alın. daha sonra bu sinameki otunu ocakta fokurdayana kadar kaynatın . sonra süzgeçler süzün bir kaba boşaltın daha sonra bir tane bemix ampuli kırın ve içine dökün üzerine badem yağı ekleyin bir tatlı kaşığı . duşa girmeden bir saat önce saçlarınıza uygulayın bir saat sonra saçlarınızı yıkayın bunu hafta da bir veya iki kez yapın ben de daha önce uzun süre kullandım inanın bir ay içerisinde saçların hızlıca uzadığını göreceksiniz . ben çok memnun kaldık güzel bir karışımdı . bunun yanında şampuğanıza azıcık çam talabendi yağı dökerseniz buda saçlarınızın uzaması için faydalı olacaktır .

0

çok birşey yapmak gerekmez aslında kesimle alakali bir durum bazı kuaforelerin elinden çabuk uzuyor bazı kuaforlerinde elinden hiç uzamiyor benim genelde saçlarım çok çabuk uzar aşırı derece hatta genelde bana nasıl uzatıyorsun diye çok sorarlar ama hiç bir şey yaparak uzatmam ben bakim dahi yapmam saçlarıma maşallah saçlarım parlaktır da ama saç uzatan tek şey biliyorum hatta etkisini de gördüm çam trebendi yagi çok iyi geliyor şampuana katinca biraz hemen etkisini gösteriyor uzatıyor saçlarını ben denedim ve oldu .

0

yağmur suyunun saça iyi geldiğini ve uzamasına etki ettiği söylenir. ayrıca hindistan cevizi yağı bu konuda çok başarılır. saçın yıpranmasını da gidererek hızlı uzamasına yardımcı olur.