0

şu anda bizi kimsenin tanımadığı yazlık bi beldede en yakın arkadaşımla bi gece klubünde sabaha kadar deli gibi eğlenmek dans etmek isterdim..

0

şuan onunla sessiz bir dağ evinde terasta yanyana yatarken yıldızları seyretmek isterdim.hiçbir zaman böyle birşey olacağını sanmıyorum çünkü aşık olduğum biri yok kendi kendime triplere giriyom bu nasıl bir ergenliktir

0

eşim,çocuklarımla,ailemle,bir arada olup,dağlarda kırlarda gezmek isterdim,onlara hediyeler alıp,mutlu olmak isterdim.

0

şu an sevdiklerimle eskisi gibi evimizde toplanıp güzel bir akşam geçirmek isterdim. herkes ayrı ayrı yerlerde. halbuki ne kadar da güzeldi akşamları bir araya gelip muhabbet ederdik. kimi film izler kimi gününün nasıl geçtiğini anlatırdı. çay koyar birlikte vakit geçirirdik. ben sadece eski günleri özledim ve keşke geri gelseler diyorum.

0

şu an ailesi yanında olmayanlar ailesinin yanında olmak isteyecektir eminim ki ama çok şükür ben ailemle birlikteyim ben şu an çok sevdiğim biriyle çok sevdiğim kişi yok yani yani ailem dışından eğer öyle biri olsaydı onunla birlikte böyle hafif yeşilli denizli bir ortamda havada hafif serin olsa onunla birlikte sohbet etmeyi oyunlar oynamaya koşmayı top oynamayın yine etkinlikler yapmayı atlamayı zıplamayı ip atlamayı genelde çok isterdim en çok da sohbet etmesini severdim böyle haftada hafif serin olacak güneşin batımına doğru bunları yapmak isterdim yani deniz kenarında hafif kumsala basa basa yürümeyi ondan sonra bir de duygusal müzik ben duygusal dediğim slow bir müzikle mırıldanmaya isterdim

0

şu an babam ve annemle olmak isterdim. oğlumla birlikte onların yanına gitmek isterdim.

0

şu an eşim ve çocuğumla birlikte 7 yıldızlı bir otelde keyif çatmaya çok isterdim ama maalesef o kadar zengin değiliz keşke öyle olaydık.