0

baş ağrıları her türlü sebepten dolayı olabilir. çeşitli hastalıklar baş ağrısı yapabilir. örneğin diş ağrınız varsa diş ağrısı baş ve boyun ağrısına sebep olur ve çekilmez bir ağrı meydana getirir. bunun için bir diş hekimine görünmeniz gerekebilir. bunu yanın çok fazl akitsp okumak veya ders çalışmak beyni çok fazla yormak da baş ağrısına neden olabilir. beynimizi zaman zaman dinlendirmeli ve kendi haline bırakmalıyız. ders çalışırken sık sık ara vermeliyiz. çok fazla uyuduğunuz zama baş ağrısı meydana gelebilir ve sizi rahatsız eder bu yüzden uyku aralıklarında dikkat ediniz. çok fazla uyku uyumamaya özen gösteriniz. çeşitli beyin hastalıkları da baş ağrısına sebep olabilir. böyle durumlar da hemen doktora başvurmalısınız. migren baş ağrısı için çok rahatsız edici bir hastalıktır. migreni olanşnsanlae baş ağrısından çok şikayetçidir bununşçşn de çeşitli ilaçlar kullanılabilir. ayrıca baş ağrısı için önerebileceğim en etkili yöntem lakaklarınıza vikis süreniz olacaktır. vikis baş ağrınızı kesecek ve kendinizi daha ferah ve rahat hissedeceksiniz.

0

baş ağrısının ana nedenleri arasında stres üzüntü kaygı mutsuzluk üzgün olma hali kendini değersiz hissetme kendini işe yaramayan biri olarak algılama geleceğe yönelik korkuları bişey yapacağı zaman kim ne der düşüncesi birilerinin sürekli hayatımıza burun sokması ve bizim bundan hiç hoşlanmamamız nefret ettiğimiz yüzünü görmek istemediğimiz insanlarla aynı evde yaşama zorunluluğu birilerinin sürekli bizim psilikolojimizi bozmaya çalışması sevdiklerimizi kaybetme korkusu ne olacak korkusu kavga etmek tartışmak istemediğimiz şeyler yaşamak bunlar gibi birçok neden insanda sürekli düşünmeye ve bi süre sonra baş ağrısı yapamaya neden olur.

0

kafana takılan bir şeyi çok düşününce aşırı stres yaparsan baş ağrısı olur

0

düzelli su içimi olmadıgı zaman baş ağrısı olur

0

vücut susuz kaldığında sinyal verir baş ağrısı şeklinde yada hastalıktan olabilir fazla düşünmekten stresten böyle nedenler çok

0

baş ağrısının birçok sebebi vardır migren ağrıları olabilir ,grip ve soğuk algınlığından olabilir ,hava çarpması olabilir ,sinüzüt olabilir ,beyin tümörü olabilir allah korusun.

0

baş ağrısının birden çok sebebi vardır. genellikle beyinde bulunan sıvının azalmasından dolayı kaynaklanır.

0

sigara içmek soğuktan da kaynaklana biliyor

0

baş ağrısı günümüzde en çok rahatsızlık veren hastane sinir baş ağrısının başlıca kaynakları tamamen.şunlar olabilir aşırı güneşte kalma aşırı gürültü ve aşırı başa darbe alma gibi bu nedenlerle baş ağrısı yapabiliyorlar gerçekten günümüzde baş ağrısı oldukça yaygın ve,çoğu insan da gözüküyor yani bende,de başım ağrıyor ve onluk için sıkıntılar yaşıyorum diyebilirim ama bu baş ağrısına kesin çözüm dene bir tanesi de yatıp uyumak,ister yani insan bir insan başında çok vakit geçince başlayabilir yani ben gibi bilgisayarın başında vakit geçiriyorum.ve başım çok ağrıyor benim ama yani başım, ağrıdığı zaman yaptım sadece tek aktiviteler şunları ablaya yatıp, olmaktır yatıp uyuyunca başımızı rahatlığı hem kafamızı rahatlıyorum çoğu insan bu taktiği yapar ya bu hatta bunu uygula, bilirler yani mesela sabah kalktı başı ağrıyor okula gidecek bu okula gitmemesi için bazı insanlar doktora, gidip rapor alıyorlar boğaziçi sana da evde yapıp istirahat ederek daha çok, uyarak başını dinlendirerek baş ağrısını önderi olarak yapabiliyorlar ben gerçekten bu konuda fikir ve düşünceler. bunlar ben gerçekten böyle yapıyorum diyebilirim sizler hep baş ağrısı daha fazla tutunamadı. çok ağrırsa en yakın bir hastane ya da sağlık ocağı gitmenizde fayda vardır. çünkü başarısı insanın tamamen psikolojisini etkileyen bir durumdur ve insan hiçbir, şey odaklanmıyor o durumda itibaren, yani başında en ufak gürültü olsun bir bilgisayar, önce teknoloji alanı sizin için çok kötü bir şey olabilir yani başınızı çok artabilir fazla, televizyon telefon, bilgisayar gibi aletlerden birazcık uzak durabilirsiniz başınız, ağrıyorsa yani bu gibi et kendine uzak durmanızda fayda vardır her zaman, çünkü başınız çok etkilidir ve baş ağrısı hemen kolay kolay geçmez hap tedavisi, uyku, tedavisi en çok ona uygun olarak görülmüştür ama bir en yakın hastaneye ya da bir doktora, gitmeniz görünmenizde fayda, vardır. eğer bu başarısız de çok sık gözüküyor ise hastanede gitmekte her zaman, fayda vardır allah'ıma şükürler olsun ben de şu anlık bir şey yok gözükmüyor. diyebilirim sizlere pek fazla, olmuyor ama bilgisayara çok aşırı derece bakınca gözlerim ağrıyor ve artık gözlerim, ders başarısını etkiliyor başım ağrımaya çok, ağrıyor yani oldukça dikkatli olun diyebilirim sizlere baş ağrısı her zaman insan için tamamen şudur, kötü bir algıdır yani başarısını önleyebilecek moonstar, yapmanız gerekmektedir. yaz aylarında insanların daha çok halsizlik baş ağrısı de karşı karşıya, geldiler aşırı güneşten dolayı ve, bilgisayar başında çalışan işçiler onlara çok sık sık baş ağrısı tedavi görürler ve onlar, genellikle dinlendirici gözlükler kullanırlar, ya da aşırı gürültülü çalışan insanlarda baş ağrısı var eğer onlar da kulak, tedavisi yani kulaklara pamuk tıkayarak bu tedaviyi önleyebiliyor. lar diyebilirim yani, yani baş ağrısı tamamen kişiye, kalmış bir şeydir bazı insanlar çok az insanın, da bir yılda bir gözükür dikkatli olmanızı istiyorum beni baş ağrısını önleyecek, unsurlar yapmanızı tavsiye ederim.

0

sigara içmekten ve güneş çarpmasından da olur.

0

baş ağrısının birçok nedeni olabilir çünkü baş ağrısı birçok rahatsızlığın habercisi konumunda olan bir rahatsızlıktır.bu konuyla ilgili ilk aklıma gelen baş ağrısının vücuttaki su oranı düşmesinden dolayı oluşabileceğidir.bunun haricinde nezle, grip gibi rahatsızlıklarda eğer ki antibiyotik yada tedavi amaçlı ilaç kullanıyorsanız,vücut direncinin artmasına dönük vücudun mücadelesi sonucunda vücutta baş ağrısı olabilir.eğer ki sinüzit rahatsızlığınız varsa ve başınızı yıkadıktan sonra tam anlamıyla kurutmadıysanız,buda baş ağrısına yol açar.

0

herşeyden kaynaklanır en çok can sıkısindan olur