0

arkdaslar site olarak oturmaya basliyor.bizlerde tabiki site yoneticilerine yardimci olmamiz lazim.bize bakin pazartesi gunune kadar fazla kazanc sansi verdiler bunu birlik olup yapmamiz lazim herkez tek tek olmucak hazira herkez gelir bizde onlara uye kazandiralimki onlarda bize 10 jurists verir 20 kurusta zaman en iyi ilactir.

0

1 krş olan 10 hatta tam emek karşılığı olarak 20 krş olsa yeridir. belirli bir yazı kriteri getirilip kalite arttırıp yazar sınırlaması getirilebilir, ya da dönüşümlü bir çalışma sistemi vs bazı düzenlemelerle burada geçirilen vaktin emeğin tam karşılığı verilmiş olur. sürekli büyüyen vs tarzı bir sistemle kısa vadede -sürekli çevrimiçi aktif olunmaktan doğan ve siteye alınan reklamlardan beklenen kazançla- elde edilmek istenen başka bir şekilde -yine reklam gelirleri de dahil olmak üzere- daha kolay elde edilir.

çünkü bir siteye içerik sağlayan bir yazar vb. olarak çalıştığınızda zaten ancak buna yakın bir maddi karşılık alıyorsunuz.

daha fazla insanın katılmasını sağlayarak, büyüyebilen bir site olması yoluna gidildiğinde aynı insan kitlesinin asla sürekli yapamayacağı bir tür iş oluyor. ve sisteme sürekli yeni kişilerin dahil olması gerekiyor fakat bununla iş bitmiyor bir yerde bir şeyler tıkanıyor.

1

%10 değil de... sitede aktiviteleri daha fazla yapsa daha iyi olacak. mesela yılbaşı günü yarışma bitti daha tık yok... ilk zamanlar 2 yarışma birden açarlardı... yarışmaların ardına hemen iki katı kazanç olayını sokarlardı devreye. şimdi onları bırak iki yarışma arası neredeyse bir ayı buluyor. şuanda da kazançlar biraz düştü gibi geldi bana. onunda etkisinin olduğunu düşünüyorum şuan az kazanç yapmamızın sebebini.

0

sitenin günlük hiti arttığında emin ol kazançlarda artacaktır.