0

günde 100 soruya cevap versen 1 1.5 tl para eder zaten uzun cevaplar vericeksin baya bir kazanc elde edersin ben günde 100 150 soru cevaplıyorum ve bazıları uzun cevaplar oluyor bazıları ise kısa cevaplar oluyor yavaş yavaş kazanıyorum güzel oluyor hepinize bol kazanclar.

0

dakikada 2-3 soru cevaplıyorum.günde 5 saat giriyorum siteye.

0

boş vakitlerimde bazen 20 dakika aralıksız soru cevaplıyorum bazen 3-4 dk birkaç soruya ayrıntılarıyla vakit ayırıyorum.

0

belli olmuyor ama bir süredir göremiyordum doğum yaptığım için. normalde günde 5tl ye kadar kazandığım olmuştur . genelde soru sormam zaten cevapla kazanıyorum

0

valla kaç soruya cevap yazdığıma bakmıyorum çoğunluk kazancima bakıyorum. bazen 2 lira bazen 3 lira
bazen 4 lira belli olmuyor ne kadar zaman ayirdigima bağlı.

0

değişiyor benim günde verdiğim cevap sayısı. eğer gerçekten hakkıyla kazanayım istiyorsam cevaplarda uzun yazmaya çalışıp daha fazla kazanç elde etmek istediğimden dolayı günlük en fazla 70 civarı olabiliyor. ama ortalama bir cevap yazdığım düşünülürse ( bazıları gerçekten kısa yazıp geçiyorum) o zaman 150-200 arası bie cevap yazıyorum günlük. bazen hemen girip birkaç soruya yazıp çıkıyoeum... o günkü müsaitlilk durunuma bağlı değişiyor... ortalama olarak 55-60 sayalım biz onu. :)

0

ortalama 150 civarı soru cevaplıyorum bu sitede..

0

dakikada 2 soruya cevap verebiliyorum ama bütün günümü buraya ayırsam yüksek kazanç elde edebileceğimi düşünüyorum