0

sitede iki kati kazanc yapildi iki hafta ust uste. burada oyle anlasiliyor ki cogu kisi daha fazla kazanacağı zamanlar daha fazla aktif oluyor sitede... yarisma zamaninda ilk ona girmek icin, iki kati kazanc etkinliginde de kazancimi arttirabilfigim kadar arttirayim derdindeyiz. benim gibi birkac kisi disinda sitede durum bu malesef... benim gibi kisilerde birkac kurus daha arttirayim diye bakiyor. bence sire yonetiminin bu konuda yarismalari ya da etkinlikleri belli bir duzene oturtursa daha iyi kazanacagina eminim.

2

yarışmada ilk ona girmek için elimden geleni yaptım uzun zaman ilk onda da kaldım ama son günlerde geriledim ve yarışmadan hiç bir şey kazanamadım. bu yüzden sitede yazasım gelmiyor sanki yazmadığım soru kalmamış gibi hissediyorum. o nedenle okuyucu gibi takılıyorum sitede. bir yarışma yerine herkesin kazanacağı bir uygulama iyi olurdu gerçekten. biraz eski azmime dönerim belki.

1

bence çarpı 2 yetmez .biraz daha başka ilgi çekecek bir şeyler yapmalı.ama bu herkesin faydalanabileceği türden olmalı.

1

güzel olabilir yeni etkinlikler ile daha aktif bir platform haline dönüşebilir.

2

bu saaten sonra bence bizi çarpı iki kesmez. mümkünse artık şöyle bir haftalık falan çarpı beş gelsin. çok güzel olur bence hatta harika olur. bunu bir değerlendirmeye alsınlar. sesimizi duysunlar. yine sabahlar olmasın. çıkamayalım sorumaniden. :d

1

çok mantıklı yaz yaz az kazanç oluyor bence böyle bi etkinlik iyi olurdu