0

hayır daha önce kimseyi aldatmadım ve aldatıldığıma da şahit olmadım. vyani eğer aldatıldıysam da bunu bilmiyorum şahit olmadım çünkü öyle bir duruma. hayatımda sevmediğim insanlar da oldu yani sadece beğendiğim ve kısa süreli ilişki yaşadığım insanlar ancak o kişiyle beraberken duygularıyla oynamak veya aldatmak gibi bir girişimde bulunmadım. karşımdaki insanı da düşünerek haraket ettim. dilerim bundan sonra da böyle olur. şunu ifade etmek istiyorum aldatmaktan kasıt sadece sadakatsizlik değildir aldatmak genel bir sözcüktür aslında birine yalan söylemek güvenini kırmakta aldatmanın içine girer yani bunu çeşitlendirebiliriz. eğer bu açıdan sorulan bir soru ise ben genel çerçeve de şu cevabı vermek isterim. beyaz yalanlarım olmuştur bence herkes yalan söylemiştir birbirine şimdi söylemedim diyip yalan söylemekte istemem dürüst bir insanım kişilik olarak karşımdaki insanlara karşı ancak elbetteki onu kırmak istemediğim noktalar da beyaz yalanları olmuştur mutlaka.

0

aldatmadım aldatmaya çok karşıyım zaten başkasına ilgi duyarsam birlikte olduğum kişiyi bırakırım ona öyle birşey yapmaya hakkım yok . tabi ben böyle diyorum ama aldatıldim malesef bir yandan iyi oluyor ders oluyor bize ben çok büyük dersler çıkarttım aldatılmaktan olacağı varmış demekki yaşamam gerekiyormuş diyorum hep o yüzden üzülmemeye çalıştım genelde.

0

aldatıldım gibi aslında sevgilim bir arkadaşıyla konuşuyordu tabiki bu kız. kız bundan hoslaniyormuş falan buda bana anlattı gönlüm kayar gibi oldu dediklerine dedi. ben bunu duyunca deli oldum nasıl gonlun kayar gibi oldu sen beni sevmiyor musun dedim seviyorum seviyorum bir anlık hata yaptım dedi ben tabi dinlemedim ayrıldım. sonra tekrar barıştık ama bu ben ayrıyken kızla sevgili olmaya çalışmış ama yapamamış falan filan bir daha olmayacağını söyledi ama ben hala inanmıyorum keşke barışmasaydım bazen diyorum hatta .öyle oldu ama ben onu aksatacak bir hareket yapmadım hatta instagramdan yazanlar oldu onlarla kanka oldum onu anlattım insanlara.