0

bence cevap yamak daha mantıklı ne kadar uzun cevap verirsen o kadar çok kazanıyorsun soru sormak 2 kuruşmuş tercih sizin şahsen ben cevap yamayı tercih ediyorum uzun 10 cevap yeri geldimi 1 tl bile veriyor....

0

sorumani de 1 soru 2 kurus veriyor ona gore hesaplarsanjz sonuc ortaya cikcaktir.

1

sitenin adı sorumani olduğundan soru sormak kazandırır gibi düşündürüyor ilk aşamada. ama cevaplar daha çok kazandırıyor ve siteyi tanımanızı sağlıyor. bir de çok cevapsız soru olduğunda beyin bedava modu açılıyor ve soru soramıyorsunuz bu mod açıkken. cevap verme konusunda ise böyle bir kısıtlama yok. yeni gelenler genellikle soru sormak istiyor ama soru sadece iki kuruş kazandırırken cevaplarınızın uzunluğu ve özgünlüğü daha çok kazandırır. bu nedenle kaç soru sorarım gibi matematiksel hesaplar yerine cevaplara yönelin ve kazancınızı artırmaya başlayın. o arada sorular da kendiliğinden gelişir zaten yine sormak isterseniz.

ama yaptığınız bu evdeki hesap çarşıya uymaz, beyin bedava moduna takılabilir. bir de referans linkinizle aktif üye getirirseniz siteye o yazdıkça sizde kazanırsınız bilginize.

1

valla bizde bilmiyoruz hocam ögrenince bize de dönersen sevinirim

0

belli bir soru cevaplaman gerekmiyor. cunku crvaplarda ne kadar uzun yazarsan kazancin o kadar artiyor... yani soyle soyleyeyim en az 10 kurus kazanacagin sekilde bir uzunlukta cevap yazarsan 250 cevap yazman gerekir. 15 kurus kazanacak kadar uzunlukta yszarsan 170 tane cevap yazman gerekir. yani ne kadar uzun yazarsan daha az surede daha cabuk 25 tl limite ulasirsin. ama tek satirlik bilemedin 2 satirlik crvaplar yazarsan bunlardan tahmini 1-2 kurus kazanacaksin. bu da vermen gereken cevap sayisini fazlalastirir. yani bu 25 tl limite ulasmak sana bagli. ne kadar cok aktif olup ne kadar cok uzun yazarsan o kadar cok kazanirsin. sadece soru sorarak kazanabilir miyim dersen sorulara verilen kazanc 2 kurus. yani bir soru 2 kurus. sadece soru sorarak 25 tl ye ulasmak istiyorum dersen kazanci sabit oldugu icin 1250 soru sorman gerekecek. artik hangisi daha avantajli sen sec.

0

bilmiyorum ben o kadar soru yanıtlıyamadım o yüzden soru soramyıorum sen ögrenince banada söylermisin kaç soru sorman lazım ya da kaç soru cevaplamak lazım :)