0

en son geçen ay kardeşimle kavga etmiştim.cok büyük bir kavgaydi.kendimi tutamadim.ama şuan cok pişmanim

0

eşimle kavga etmiştim ama tartışma da denebilir. yine çok uzatmanın manası yok barışır gidieriz. birkaç ay evvel kavga ettik ailesinin bazı olaylarından dolayı.

0

tartışma boyutunda kavga ettim ama saç başa öyle pek kavgam olmadı allah’a şükür.

0

en son 2 ay önce kavga ettim kavgamızı size anlatayım. normalde kuyruğuma basılmadıkça canım yanmadıkça kavgaya meyilli bir insan değilim. ama eğer kuyruğuma basılırsa ve canım yanıyorsa beni o saatten sonrakimse tutamaz can yakmayı seven bir insan değilim yalnız canım yanıyorsa karşıdaki de rahat edemez. neyse kısacası ben size kavram anlatayım gün arkadaşınla beraber bir kafeye gidiyoruz bir şeyler içeceğiz ondan sonra karşıdan da 3 kişi falan geliyor tabii zaten tiplerinde de iyi ayak olmadıkları belli neyse yanımdan geçiyorlar geçerken omuz attılar doğru yürüsene lan diye terbiyesizce konuştular ben de döndüm çarpan sensin dedim önüne bak git dedim ne diyorsun lan sen falan diye yine terbiyesizce konuştularo sıra yanımdaki arkadaşım tutamadım çocuğun suratına yapıştırdı bir tane birbirimize girdik aldık zaten bir tanesi kaçtı aralarından birilerini çağırmaya gitti bekleyin geliyorum diyerek zaten 3 kişisiniz daha kimi çağıracaksınız biz de kalıp olarak üstüne olunca yere indirmemiz kolay oldu bir güzel dövdük ondan sonra arkadaşa dedim ki gidelim buradan gelirlerse kalabalık gelecekler oradan da uzaklaşmıştık kavga iyi bir şey değil arkadaşlar kimseye kavgayı tavsiye etmiyorum namusunuza şerefinize haysiyetinize laf gelmediği sürece ekmeğinizle oynanmadığı sürece elinizden geldiğince kavga etmemeye özen gösterin çünkü bela her yerde gelir siz belki beladan uzak durursunuz ama bela gelir sizi bulur bundan dolayı kendinizi koruma altına alıp sinirlerinize hakim olun akıllı hareket edin mazallah kavgada birisine yapıştırdınız çocuğun kafası bir demire çarptı öldü o sırada beyin kanamasından ondan sonra çocuk toprağa siz dört duvara gireceksiniz hayatınız biter mümkün olduğunca uzak durun hayat yaşamaya değer hayatın güzellikleri ile ilgili ağzınızın tadını kaçıracak her şeyden uzak durun.

0

kavga etmeyi çok sevmem hiç öyle kendimi kaybedip de kavga etmedim herhalde. tartışma boyutunda oldu tabi ki on gün önce eşim ile annesinden dolayı tartışmak zorunda kaldım.

0

10 yıl önce askerde kavga etmiştim ondan sonra pek kavgam olmadi