0

ios işletim sistemi çeşitli yönlerden android'e göre daha güvenlidir.

0

güvenlik olarak dersen ios olması lazım android birazda güvensiz bir işletim sistemi

0

yani yanlış anlamasın kimse ama ios neden pahalı onun cevabını vereyim. kimse ulaşamazmışta virüs girmezmişte. arkadaş senin faceid ni kırıyorlar sen güvenlik yapacaksan ona yap öncelik olarak banane işletim sistemininden. hiç bir sistem güvenli değildir kardeşim. ne ios ne android bana göre hiç birisi tekin değil. ben hep android kullandım şu zamana kadar da hiç başıma bir problem gelmedi. birazcıkta sizin kullanımıza bağlı olan birşey herşeye tıklamayın antivirüs sizsiniz telefonunuz ve ya 3. parti yazılımı değil siz korursunuz telefonu dikkatli olun hiç birşey olmaz gidipte güvenli diye de bir telefona 14-15 bin tl vermenin bir mantığı izahı yok hadi eyvallah

0

bence android daha iyi iphone kiyasla her istedigini yapabilirsin

0

ios daha güvenli, telefon kayıbetme olaylarında androidden daha kolay bulunabiliyor.

0

androidle ios sistemini karşılaştırmanız bile büyük bir hata bana göre.ios sistemi güvenlik yönünden en üstün sistemdir.virüs olayları çok nadir hatta hiç olmaz.ben ios kullanıcısı olarak çok memnunum.daha önce android telefonlar kullandım ve çok virüs bulaştı telefona.donmalar çoğaldı diyebilirim.bu yüzden ios diyorum.

0

bence android daha güvenli çünkü android'de ulaşım daha az android daha gelişmiş bir cihaz sistemi bir işletim sistemi olarak android seçilmesi gerekir gerçekten çok iyi bir sistem android kullanıcıları zaten çok memnun bu yüzden android seçerek kendimizi güvende hissedebiliriz.