0

benim bu soruya cevabım kesinlikle hayat bilgisi daha eğlenceliydi hatta ilk bölümünden sonuna kadar izlemişliğim vardır hayat bilgisi daha sıcak bir dizi en sevdiğim karakter mennan ve müdür amil bey :)) mennanın amilin yüzüne karşı şerefsiz amiriiim demesi olayın bittiği yerdir :))okuldaki çocukların onu kandırması falan ayşe özgün aşkı var birde :)) kesinlikle daha sıcak bir diziydi o yüzden seçimim hayat bilgisi diyorum

0

ben iki diziyide çok seviyorum. ama hayat bilgisi dizisi daha güzel. arka sıradakiler dizisinde saçma sapan şeyler var. sanki lise hayatı değil koca insanların intikamları var. mavi sakal korkunç bir şey.

0

ikisi arasında karar vermek oldukça zor çünkü iki diziyi de kaçırmadan seyrederdim . hem kemal hemde afet hocayı eşit oranda seviyorum . ancak arka sıradakiler dizisi bir kaç sezon sonra çok bozdu ve diziyi uzatarak başka isimlerle devam ettirmeye başladılar ve çok fazla saçmaladılar . kötü bir şekilde devam ettiler . ancak hayat bilgisi dizisi yerinde zamanında ve güzel bir şekilde bitmişti . sanırım hayat bilgisi dizisi diyeceğim . arka sıradakiler ilk iki sezon felan güzeldi çünkü .

0

arka sıradakiler dizisi çok güzel bir diziydi, lise yıllarımda izlemek de ayrı bir güzellikti ama bitmesine gerçekten çok üzülmüştüm keşke bitmeseydi.oktay ibo ve saffet'in ekibini çok sevmiştim, mavi sakal hikayesi de dizinin esrarengiz olaylar karşısında çekici kılmıştı.hayat bilgisi dizisi o kadar da samimi gelmiyordu bana, o diziyi perran kutman için izliyordum.arka sıradakiler dizisinin tekrar yayınlanması iyi olur aslında, lise dizileri varoş kesimin halini çok iyi anlatan bir senaryo oluyor bu ülkede çünkü fakirlik garibanlık arkadaşlık kardeşlik bu dizinin temel taşlarından biri.

0

hayat bilgisi daha güzeldi
daha samimiydi komikti

0

bence hayat bilgisi daha güzeldi güzel oyuncular vardı arka sıradakiler biraz daha sıradandı hayat bilgisine bakarak

0

hayat bilgisi bence daha güzeldi çünkü benim sevdiğim tiplemeler çoktu ve hayat adına gerçekler yaşanmışlıklar daha ön plandaydı.