0

yetenekler bazen can sıkabiliyor benim için de durum bundan dolayı çok sorun çıkartabiliyor mesela sevgilimin şuradayım demesi fakat benim telepatik bağ ile tabi yalan söylediğini hissettiğim için hususi transa da geçtiğim oluyor ve aslında nerede olduğunu bilebiliyorum sıkıntı bir durum

1

ben bir zamanlar buna inanıyordum gönül bağı denilen şey iletişim kurmamızı sağlıyor diyordum. ya şuan gerçekten gönül bağım olan kimse yok yada öyle bir şey yoktu ben uydurdum diyorum. çünkü şimdiler de hiç bir şey hissetmiyorum, hissetsem de bir iletişim yok. bu biraz gönül gözünüzün açıklığıyla da ilgili diyebiliriz aslında. bir kişiyle gerçekten iletişim kurmak isterseniz, yürekten ve içten gelen bir duyguyla evet işe yarıyor.

1

evet bende arkadaşlara katılıyorum. bende telepati yolu ile insalarla iletişime geçebiliyorum. bir kaç defa karşılaşmıştım.

1

evet kardeşim düşünüyorum çünkü bende 6.his,sezgi,rüya, telepati bol miktarda var. :)gündüz atıyorum bir arkadaşım aklıma geliyor ya o gün içerisinde beni arıyor yada cat kapı geliyor. zaten rüyalarım hep çıkar. sezgilerimde aynı şekilde.

0

bu konu hakkında özel olarak ilgilenmeme rağmen ne yazık ki çok fazla yeteneğe de sahip olmayışımın etkisi ile birlikte istediğim herkes ile bu bağlantıyı kuramıyorum fakat bazı çok yakın arkadaşlarım ile ufak tefek bağlantılar kurma başarısı içerisine girebiliyorum. bunu yapmak için ise her yerde bulabildiğimiz bazı teknikleri sık sık denedim.