0

bakımlı olmak biraz zaman alıyor malesef.şimdi açıkça konuşmak gerekirse buluşmaya gitmeden önce bakımlı görünmek isterim.uzun saçlı olduğum için onlarla uğraşmak bir şekle sokmak baya bir zamanımı alıyor.kararsız bir insan olduğum için de kıyafet seçmede biraz zorlanıyorum.ee bi de makyaj öyle hemen beş dakikalık bir şey değil.tabi ki de doğallıktan yana olmakta fayda var ama bu seferde solgun gözüküyoruz.azıcık makyaj iyi gelir derken biraz vakit harcıyoruz işte.bir de tek başıma beklemeyi hiç sevmiyorum.beni tanıyan insanlarda bilerek beklettiğimi düşünmez zaten.neyse genelde böyle olur işte.bekleyen taraf erkek oluyor malesef.

0

çünkü erkekler yanında güzel ve bakımlı bayan olsun isterler o yüzden de kadınlar güzel gözükmek için saatlerce hazirlanırlar bu yuzenden de hep geç kalırlar ve bekletirler erkekleri.

0

bence bayanlar erkekleri tabiki süslendikleri için bekletiyorlar ama bazı erkekler bekletilince bayanlardan soğumaya başlıyor biz bayanları bekletseydik acaba onlar ne düsünürdü bende bu soruyu çok merak ediyorum.

0

süslendigimiz için olabilir mi ? gerçi ben hiç bekletmiyorum ya tam zamanında gidiyorum. öyle çok az bekliyordur yani bir 5 dakika falan öyle işte.

0

bana göre kadınlar daha detaycıdır. karşısındakine hoş görünmek ister, gideceği her mekana uygun kıyafet kombini yapmak ister. ay makyajım çok mu abartılı biraz sadeleştirsem mi diye düşünür. bunların hepsi zaman alır. nelerle uğraşıyoruz yarabbim. biz bekletmeyelim de bekleyelim mi :)

0

bunun bir çok nedeni vardır. ilk sırada hazırlanma süreleri vardır. bilindikleri gibi bayanların hazırlanması oldukca uzun sürmektedir. çünkü erkeklere göre çok daha fazla yapması gereken şeyler vardır. dudak boyası,yüz kapatıcısı,göz kalemi,sacları,elbiseleri,ayakabıları gibi şeyleri secerken oldukca zor karar vermeleri uzun zamanda hazırlanmalarına neden olur. bir diger bekletme nedeni ise alisveris yapmalarıdır. ülkemizde en çok bekleme süresi kızların alısveris süresidir. bir şeyi alırken zor kararlar verip ürünleri zor begenirler.

0

öncelikle merhaba. bayanların erkekleri bekletmelerinin en büyük sebebi bence zaten bu bekleme algısını erkekte oluşturup bir çift olduklarını daha iyi vurgulatmak. ayrıca hazırlanmalarının en büyük sebebi de kendilerini bekleyen erkek değil, o erkekle dolaşırken etraflarında kendinden daha güzel kız olmamasını sağlamaya çalışmak. çünkü bu ihtimal erkeğin dikkatini dağıtıp başka bir kıza bakmasına sebep olabilir. kızın erkeğin kendini beğenmemesinden daha çok korktuğu şey başkasını beğenmesidir. yani kızlar bizim için bu kadar zaman hazırlanmıyor beyler bunun bir farkına varalım. diğer taraftan bir insanı beklerken sinirlenseniz bile sadece onu düşünürsünüz beyler. reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla da bence gayet makul bir durum. beyninizde ne kadar yer ederse o kadar iyidir kızlar için. sabrınız için teşekkür ederim.

0

hazırlanmak kadınlarda biraz fazla vakit alıyor erkeklere göre. birde fazla detaycı oluyoruz herhalde buda zaman gerektiriyor.

0

süsleniyoruzdur belki de trafik vardır :)))