0

insanların elinde telefon daha fazla bulunduğu için ve daha rahat taşınabildiği için.yani insanlar evlerinde olmadığında dizilerini izleyebilecekler.ama ben bunu çok saçma buşuyorum.

0

ben bu durumdan hiç hoşlanmadım. çünkü şu an ki dönemde televizyonda diziler bitiyor hemen yayından kaldırılıyor veya izlenmiyorlar. internette paralı olursa eğer hiç kimse izleyemiyecek. ben doğru bulmuyorum hiç de iyi olmadı. internetten de izlenmeyecektir göreceksiniz

0

biz türk halkı olarak dizileri çok seviyoruz dizilerin paralı olması herhalde ilk fakiri vuracaktır fakirin tek eğlence kaynağı olan televizyon da elinden alınacakama şu açıdan bakarsak diziler paralı olduğu zaman daha kaliteli işler ortaya çıkacağına eminim en azından dört beş yıl devam eden insanları sıkı saçma sapan dizilerden de kurtulmuş olacağız ama şöyle de bir sıkıntı var hepimiz artık teknolojinin bağımlısı olmuşuz telefonlar hiç kimsenin elinden düşmüyor dizilerde paralı ve internet üzerinden olduğu zaman herkes bir yere çekilip telefon elinde bir şeyler izlemeye çalışacak azıcık kalan sosyal ilimizde yok olup gidecek aile hayatı diye bir şey kalmayacak insanlar internet yüzünden gitgide birbirlerinden uzaklaşıyor yan komşusu dahi tanımazken internet videoları çeken insanları program yapanları 7'den 77'ye herkes tanıyor insanlar birbirlerinden kopuk yaşar hale geliyor. ne diyebilirim ki iyi yanları da var kötü yanları da bizim nasıl kullandığınıza bağlı.

0

tv den reklam aracılığı ile para kazanılıyordu. eğer öyle bir durum varsa internetten kazanmaya başlarlar ki buda dizi yapımcılarının en doğal hakkıdır. yoksa nasıl ödeme yapılacak maliyetler karşılanacak.

0

ilk defa sizden duyuyorum eğer böyle bir şey olursa durumlar vahim demektir ya ücreti az almalılar ya da internet fiyatını azaltmalilar

0

benim fikrimce bir taraftan iyi bir taraftan ise kötü olduğunu düşünüyorum.iyi olmasının nedeni her kanalda kafasına göre aşk dizisi çıkartıp duruyorlar idi ve gereksiz kazanç sağlıyorlardı artık bıkmıştık.artık kimin izleyip izlemeyeceği belli olur .kötü tarafı ise benin taraftarı olduğum diziler var idi gerekli olan diziler eşkiya dünyaya hükümdar olmaz gibi eğlenceli ve sonuna kadar aldığı kazancı hakeden bir dizi idi.televizyon dünyası bitti artık televizyonu televizyon yapan şeyler diziler idi onlarda bitti izlemiyeceğiz artık.

0

ben açıkçası çok saçma buluyorum neden derseniz çünkü bazı insanlarda maddi imkanlar yoktur bazılarına vardır ama genellikle internetten izlemek kötüdür. internetten zaten genellikle filmler yayınlanıyor diziler pek cazip gelmiyor. internette ama şöyle demek istedim ki mesela bir, çukur dizisinin internette yayınlanması ve hatta para vermesi pek cazip değildir. ve her diziye de para verilmez mesela bazı diziler parayı hak etmiyor ben yine buradan büyük konuşmuyorum ama televizyonda ne güzel ücretsiz bir şekilde izlerken, artık devlet ne yapacağını şaşırdı bir yerlerden para koparmaya başladı. benim fikir ve düşüncem bunlardan ibaret. ben açıkçası şunu yönden bakıyorum internete para ödemek istemiyorum. bir dizi için o zaman televizyonların hiçbir anlamı kalmıyor bu durumda bence bu olay çok yanlıştır.

0

iyi oldu diyorum . böylece haksız kazanç elde ettiklerini ülkemızdeki çarpık ücretlendirme sisteminin biraz farkına varacakları tablolarla karşı karşıya kalacaklar çünkü yakında. dudak uçuklatan rakamlara çalışırken bir taraftan vergi kaçıran, karanlık işler çeviren insanlar da çok var bu işlerin içinde. halkın büyük kısmı en alt tabaka dedikleri haksız mimlenme adı altında en ağır işleri asgari ücrete yaparken bunlar dünyanın parasini çeviriyor bu ne gönlü bolluk. hatta çoğu da yurt dışı bankaları ile çalışıyor bu neyin kafası? çoğumuzun evinde internet yok o yüzden çoğu dizi izlenmeyecek kazanç azalınca da tipis tipis aynı sisteme dönüs yapıp eksik kazançlarina razi olacaklar. fakat kesin birsey de yok ortada zira çukur'un fragmanı yayınlandı 21 ocakta show ekranlarında diye.