0

rakı içmek yasaktır uyarı sistemi çok güzel birşeye ihtiyacın var mı

0

pamuğa rakı basın. ilaç olarak advil keskindir.

0

diş agrisinda agriyan bölge için öncelikle tabiki ağrıyan bolge için alkollü pamuk koyulabilir,sarımsak disi koyulabilir,karanfil koyulabilir.başlıca bunlardır .

0

dis agrilarda en fazla agri kesici kullanilir ben ce cok ondan tercih edilir

0

karanfil koy, kolaya, doktora git, dişin üstünde ağrı kesici erit

0

diş ağrısını engelleme yöntemleri olarak sarımsak ve tuz. sarımsak bildiğiniz üzere doğal antibiyotiktir. sarımsağa tuz atıp eziniz sonra dişinize koyunuz

1

diş ağrısı çok ağrılı bir süreçtir derlerki diş ağrısı cehrnnem azabı gibidir öncelikle bence bir doktora gösterilmelidir ama kendi imkanlarımızca çözecek olursak bir pamuğa kolonya koyarak ağrı kesici atarak çözüm bulabiliriz ..

1

diş ağrısı bildiğimiz üzere kabir azabı da ki ağrı imiş ve bu diş arasındaki ağrı'ya nasıl geçirebiliriz konusunda tamamen şöyle fikir söyleyebilirim: benim dişim ağrıdığında ise tamamen şunu yapıyorum. diş ağrısına en iyi gelen sıcak içecekler deri ve ağrı kesicidir yani doktora gitmeden önce bir sıcak içecek ve ağrı kesici içmenin tavsiye ederim. dişiniz kış aylarında ağrıyor ise sakın ve sakın dışarı çıkmamanızı öneririm neden derseniz çünkü dışarısı soğuk bir hava temas ettiği anda daha çok azıyor diyebilirim. ağrısı daha çok katlanıyor çünkü dışarıda bir nefes ağızdan alındığı halde dışe doğru gider ve bu sizin epey bir canımızı acıtır. bu yüzden birazcık dikkatli olmak lazım diş ağrımız oldukça önemlidir, ve dişimize son derecede bakmamız lazım, aksi takdirde dişlerimiz çürüyerek, ağrıyarak tedavileri altından girebiliriz. bu yüzden her gün günde 2 kez dişlerimizi fırçalamak da fayda olduğunu düşünüyorum.

1

ağrı kesici kullanmak
tuzlu suyla gargara yapmak
sarımsak çiğnemek
karanfil kullanmak
dişi fırçalamak

1

geçici olarak geçirme yolları güçlü kemik ağrı kesicileri, karanfil yağı, kekik yağı, karanfilin tomurcuk kısmını basmak, karanfil demleyip suyu ile gargara yapmak uyuşturucu etki yapar. fakat bunlar kalıcı çözüm değil illa ki bir diş hekimine gitmek lazım. çürüklerde kanal ve dolgu tedavisi için çok geç kalınmamasi açısından bir an önce bir hastaneye gitmekte fayda vardır.

1

diş ağrısını geçici olarak azaltan bazı şeyler var ama mutlaka dişçiye gitmeliyiz. diş ağrısını engellemek için bazen tuz ve ağrı kesici koyuyorlar bu şekilde geçici bir süreliğine ağrı engelleniyor.

1

diş ağrısı çok şiddetli bir ağrı şeklidir.önlenilmediği taktirde daha fazla ilerleyip beyine başa zarar verebilir.öncelikle diş ağrınız var ise doktora görünmelisiniz.doktor ilaç ve gerekli maddeleri vericek birazda olsa ağrınızı hafifletecektir.bundan sonraki dönemde ise siz daha dikkatli davranmalısınız.soğuk meşrubat soğuk yiyeceklerden uzak durmalısınız , şekerli gıda meşrubatlarda dahil bu ikisinden uzak durmanız yeterli olupdişinizin sağlıklı olmasına yardım edicektir

1

bence oto antifirizi koy bir daha da agirmasin