0

bu iş uyumayla alakalı değil bu iş düzen ve devamlılık la alakalı yani eğer 12 de yatıyorsanız 7 kalkacaksınız fakat bu devamlı olmalı siz bunu vücudunuza alistirdiginiz taktirde zaten uyku size yetecek.ama bir şey yok ki benim için çok teşekkür ederim canım benim ya da arama yapabilirsiniz. arama için, bu kadar. toplam yatak,

0

günde en fazla sekiz saat, en az altı saat uyumamız gerekir. fazla uyursak yorgunluk halsizlik hissedilir.

1

ortalama 7 saat uyuyorumdur, bazen daha fazla. uykuyu severim az uyursam da hemen belli olur. gün boyu o halimi atamam üzerimden. az uyuyan insanlara gıpta ederim bu nedenle.

0

ben günde 5 veya 6 saat uyurum.bazen bu süre azalabiliyor.ruh halime bağlı çok yorgunsam uzun uyurum çok yorgun değilsem azda olsa uyusam yetiyor bana.

0

ben uykuyu seven biri olrak 6 saat yeterli diyorlar ama bana az geliyo o yüzden bi 7 8 saat uyumam gerekiyo

0

9 saat falan uyuyorum bu bazen daha çok okabiliyor bazen daha azda olabiliyor ama 6 saat uyumak yeterli bence

0

günde ortalama yedi saat uyuyorum sağlıklı olmak için kesintisiz altı yedi saat uyumak gerek

0

8 saat filan uyurum bundan daha fazla uyuyamam çok sevmiyorum uykuyu bazı kişiler yataktan bıraksan ömür boyu kalkmayacak ama ben öyle değilim çok düşkün değilim uykuya.

0

ben günde 5 veya 6 saat uyuyorum güde 8 saat uyumanın verimli olacağını düşünüyorum ..

0

normal bir şartlarda en iyi uyku süresi 8 saatmiş yani doktorlar tarafından en güzel uyku bir insanın yetişkin veya yetişkin olmayan birisinin,taş çatlasın 8 saatlik bir uyku yetiyormuş. gerçekten de güzel ama ben uykumu verimli olduğunu düşünüyorum çünkü ne derseniz deyin yani şey söylemek isterim. ki bir gencin uykusu çok tatlıdır. ve gerçekten uyku anlamında insan erken uyandırılınca çok sinirlenir ben bu konularda oldukça hassas yani mesela akşam 12 de yatayım sabah 8e kalkayım ben gerçekten çok sinirleniyorum. çünkü sabah okula gidiyorum o yüzden sıkıntı daha çekiyorum ama şimdi okula gitmedim. zamanlar en az bir 12 saatlik bir öykü yatıyorum çünkü gece saat 11 ye atıp ölen bir buçukta kalktım zamanlarda oldu uykum verim de onu düşünüyorum. kimi insan uyku çok sever kimi ise uyku hiç sevmiyor yani benim bir arkadaşım var uykuyu sevmiyor gece saat üçte yatsın sabah altıda tekrar kalkıyor ve bir arkadaşımla alışkanlık edip saat her gün 5 de kalkıyor bu şekilde olması pek makul değil yani bir gencin ve bir yetişkin bir tutulmamalı 8 saatlik uyku bence yetersiz diye düşünüyorum vücuttan dinlenemiyor. ben her zaman ve her zaman 10 saat 11 saatlik uyku tercih ederim ama ne kadar çok uyursak o kadar zararlıymış. yani zararlı olabilir evet aşırı uykuda kalmak kötüdür benim bir arkadaşım var öğlen 3,4 gibi kalkıyor kısacası kimi insan uyku çok sever kimi insan uyku hiç sevmez. ben uykunun verimli olduğunu düşünüyorum.

0

günde ortalama 4-6 saat uyurum. ama uyku her insanın bünyesine göre değişiklik gösterebilir. mesela, 4 saat uyku uyuyan birisi ertesi sabah kendini iyi hissederken bir diğer kişi 8-9 saat uykuya ihtiyaç duyabilir.

0

bir defasında arkadaşımla sabahladık sonra 18 saat uyumuştum