0

tam olarak bilgim yoktur bu beyin modu bedava ne zaman kalkacak çünkü ben daha soru soramıyorum daha yeni üyeyim pek fazla bilgi sahibi değilim bu konuda kaç gün sürecek?

0

aslinda soru soranlarin basli basina kendi sorularina cevap yazmasi lazim... beyin bedava modunun aktif olmasini istemeyip surekli soru sormak istiyorlarsa soru soranlsr bir zahmet elini yasin altina koyacaklar. hem sitede soru yigilmasi olmayacak hem de beyin bedava modu aktif olmayacak... iste gel de bu durumu sitedeki iki üç yazara anlat. taramali tufek gibi siteye soru saliyorlar. sonra tabi beyin bedava modu acilir. hele basli basina nazli54 adli uye. banlansa var ya site oyle bir rahata erecek ki. sitedeki bazi arkadsslar sorulsrindan yilmis durumda. bende oyle. yildim vallahi nazli54'ün sorularından. surekli soru sorup beyin bedava modunun açılmasına sebep oluyor. beyin bedava modu açılınca ne hikmete soruların %75 i ona ait sorular. yemeyip icmeyip gun boyunca soru mu soruyorsun diyesim geliyor.ama iste tartisma cikmasin diye ses etmiyorum. ama site yonetimi artik belli bir soru sayidini gecrn yazarlarin soru sormasini kapatip crvap sayidini yukseltmesini saglamali... yani belli bir cevap sayisini gecince soru sormasi acilacsk. brncr yazarlara boyle bit kisitlama getirilmeli beyin bedava modundan once. bu daha saglam olur.

0

şuanda beyin bedava modu aktif dünden beri ve ortada saçma sapan sorular kalmış herkes birkaç soru cevaplasa cevapsız sorular kalmaz ama beyin bedava modu aktif olunca kimse siteye girmiyor. herkes biraz daha az soru sorup bol cevaplar verilse daha iyi olur.

0

bence seviyelere gore soru sorma ozelligi getirilse cok sahane olacak... boylece bazi yazarlar sadece soru uzerinden gidemeyecek... yazarlar soru limitlerini doldurduktan sonra arti 1 soru hakki icin en az 30-40 cevap verecek sonra bir soru sorabilecek. boyle bir sistem getirilirse belki beyin bedava modu pek aktif olmus olmaz diye dusunuyorum. hem butun cevapsiz sorular benim ve benim gibi cevaplar uzerinden giden yazarlar uzerinde olmaz sorular.

1

soru sormak için sorulmamalı bence, sorulacak sorular yayınlanmadan önce adminlerin onayına sunulmuş olsa bu kadar soru kirliliği olmaz ve beyin bedava moduna da gerek kalmaz diye düşünüyorum.

0

ne kadar az cevapsiz soru kalirsa tabiki ozaman yeni sorular sormak icin beyin bedava modundan cikar herkez daha cok soru sormak icin zamani olabilir.

2

aynen öyle. sitede çok fazla soru yoğunluğu olduğu zaman beyin bedava modunu açıyorlar. o yüzden cevapsız soruları azaltmak için soru sormaya ara verip cevap vermeye çalışmalısınız. zaten soru sormaktan çok daha fazla kazanç sağlarsınız böyle yaparak. ne kadar detaylı ve uzun cevap o kadar fazla kazanç.

0

sende cevaplamaya gelebilirsin... soru sayidinin cevap sayisini grcen kisilerin bence otomatik olsrak soru sorabilmr ozelligi kapatilmali. boylece sitede cevaplama uzerinden gidecek cok kisi olacak.