0

ben zaten erken kalkarım fakat bu sabah oğluşum uyandırdı beni ve sonra kalkıp onu kresine götürdüm.

0

sabahları kendim uyanırım. başkası beni kaldırmaz.

0

minik kızımın diş sancıları sayesinde hiç uyumadım desem yeridir en son 6 buçukta onun sayesinde uyandım. ama uyandım mı acaba bide bana sorun. koca bir günü zombi gibi geçircem

0

sabah okula geç kaldım korkusuyla uyandım.

0

sabahları alarm kurarak uyanıyorum. saat 6 gibi kuruyorum. bazen saatinde uyanamadığım oluyor tabii, mesela bugün gibi. bugün 8'de uyandım ve o bile zordu. başkaları beni kaldırmaz, çünkü ben evde herkesten önce kalkarım zaten.

0

bu sabah kendim uyandım.son zamanlarda zaten hep kendim uyanıyorum.babamın vefatından sonra otomatik olarak erken uyanıyoruz annemle.

0

genelde sabaha kadar oturdugum icinn hergun annem uyandirir bagrarakk kalkk kalk diye askeriyede gibi hissediyorum kendimi bazen :)
ama nedense bu sabah kendim kalktim ailecek saskiniz :)

0

sabah telefonumun alarmının çalmasıyla uyandım. ne kötü bir his uykunun en güzel yerinde zır zır uyanmak.

0

bu sabah bir telefon geldi onu sayısını uyandım ve oldukça da şu an hala sinirliyim çünkü ben erken kalkmaya hiç sevmem. ben uykuyu çok severim uyumayı uyuyarak vakit geçirmeyi çok severim ama sabah uyurken bir anda bir telefon geldi o telefonu sesinle uyanmak zorunda kaldım okul olmadıkları zaman birisi beni kaldırmadın sürece güzel bir uyku vakit geçirmek deyim. ama okul vakitlerinde sabah beni o hiç sevmediğiniz bir ses alarm sesi ile kalkmaktayız bu sabah yani pek istediği gibi bekledim gibi şeyler olmadı diyebilirim. aslında herkesin bildiği gibi farklı bir görüş açısı var. ben sabah uyandığımda bir kez daha geri tekrar yatamıyorum uyuyamıyorum. bende de öyle bir şey var ama bazı insanlar uyuyabiliyor kalkıp tekrar yatabilir mi şansları var ben uyuyamıyorum bu da beni gerçekten rahatsız ediyoruz. sabahları okula bunu sürece kendin mi uyanıyorum diyebilirim.

0

sabah beni kimse kaldırmadı.kendim uyandım sonra da daha uyuyamadım zaten uyandığımda saat 10 du.

0

kendim sayesinde ve saat alarmının sayesinde kalktım. alarm olmadan kalkmak pek mümkün olmuyor.

0

ben kendim kalkiyorum dazla uyuyamiyorum

0

ben geceden beri uyumadım şuan öyle sosyal medya da ve burda takılıyorum.uyursam akşama kadar uyuyorum :) kimse kaldırmıyor uyanamıyorum erken saatte.

0

ben aksamdan beri hiç uyumadim ve hala ayaktayim vede kaç sattir soru cevapliyorum.şuanki halimden de çok memnunum vede soru soran arkdaslarin cevaplarini bekliyorum.hemde hiçte uyku yok 1 kaç saat daha soru cevaplarim yaklasik 25 tllık bır bırıkım yaptım suan bende haylada kazanmaya devam ediyorum..