1

evet sorumani sitesi gerçekten ödeme yapan bir sitedir çünkü ben de burada ödeme aldım ve gerçekten ödemesini vakfı ile yapan ve hiç geciktirmeyin bir sitedir eğer yeni katılan arkadaşlar varsa onlara tavsiyem şudur bu siteye güvenim sonsuzdur ve güvenilir bir sitedir az bir süre önce katılmama rağmen iki ödeme buradan aldım ve gerçekten eğer burada fotoğraf yükleseydi kanıt olarak da paylaşabilirdim çünkü bazı arkadaşlar yeni katıldığı zaman kafalarında soru işareti var acaba bu site ödeme yapıyor mu diye tereddüt ediyorlar ama ben ilk katıldığım dan beri hiç tereddüt etmedim çünkü onun kurallarını okudum ve sonra oradaki yorumlara baktım ve güvenilir bir site olduğunu anladım ve katıldım iki defa ödememi de aldım yani hiç kimsenin kafasında soru işareti kalmasın güvenilir bir sitedir.

0

şu an herhangi bir ödemeyi almadığım için doğruluk payı ne kadar bilmiyorum ama herkesin güvendiği bir site olduğu için çoğu arkadaşım önerdi ve bunlar ödemelerini aldılar yani insanlar yalan söylesin ki diye düşündüm ve ben de üye oldum şu an her şey gayet yolunda hiçbir sorun hiçbir sıkıntı yok sadece iki kat kazanç vardır ama şu an iki kat kazanç yok üstelik bu 7 mart tarihine kadar devam edecek değil sadece merak ettiğim bir şey bu onun dışında bence gerçekten ödemeyi yapıyor çünkü ödeme alan arkadaşlarım baya var.

0

evet sorumani benim de bugüne kadar tüm ödemelerimi yaptı. site ilk açıldığı zaman daha aktiftim ve daha çok kazanıyordum fakat şimdiler de çok az aktif olabiliyorum günde en fazla iki saat falan. o iki saatte de ne kadar yapabilirsem yapıyorum işte. daha önce de bahsetmiştim ben burayı sanal kumbaram yaptım ben ve günde hiç olmazsa bir lira attığım bir kumbaram var diyorum. her ödeme eşiğinde de para çekme talebinde bulunuyorum zaten. böylece banka hesabımda kenarda param olmuş oluyor. sağolsun sorumani de her ödeme talebinde bulunduğumda ödemelerimi gerçekleştirdi. hem insan parayı da eline alınca daha hırslanıyor. hatta bazen diyorum bugün iki lira yapayım ne kadar yapsam kendime kar olarak görüyorum. çalışıyor olmasam çok daha fazla aktif olur çok daha fazlasını yaparım. yapabilirim demiyorum yaparım biliyorum çünkü. dediğim gibi site ilk açıldığı zamanlar işsiz oluşumdan dolayı çok aktif oluyordum ve neredeyse on beş günde yüz elli lira para da kazandım tam olarak. şimdilerde çok aktif olamadığımdan her ay sadece en fazla otuz lira yapıyorum.

0

sorumanide ödemeyi aldıysanız ne mutlu inşallah bizde ödeme eşiğine geldiğimizde alırız.