1

sorumani sitesinde incelemeler yapılıyor malum onun için böyle bir süre konulmuş. yoğunluk olduğu dönemlerde ödeme süresi uzasa da 3 iş günü bittiğinde bir sorun yoksa paranız hesabınıza sorunsuz yatıyor. kesinti olmadan. bu yüzden oldukça avantajlı ve güvenilirdir sorumani sitesi. ödemeyi hak edelim de sitede alacağımız kalmaz allahın izniyle.

0

ben böyle olduğunu bilmiyordum bu soru sayesinde öğrendim çok teşekkür ederim. böyle sorular çok yararlı oluyor devam edin. gerçekten sevdim sonuçta bilgi alıyoruz.

0

öncelikle 3 iş günü parayı yatırıyorlar ve bende bu sitede çok güvenli ve parayı gerçekten veren site bence 3 iş günü geçmiyor ve dağa az sürede yatıyor yada 2 gün içinde yatırılıyor bence site gayet güzel ve beğeniyorum öncelikle 2 kat kazanç keşke 1 hafta sürse dağa çok güzel olurdu.

0

yani kardeş bu site biz yeni kurulduğunda geldik. genellikle ben de arkadaşlarımın tavsiyesiyle geldim ve toplam burada 518 tl para çektim anlayacağın normalde bir gün içinde veya bilemedin 2 gün içinde yatti benim param ama sitede normalde 3 iş günü yatırıldığı yazıyor ama normalde daha erken yatıyor ve hiçbir şekilde 3. günü geçmiyor diyebilirim sana yani bu siteye güvenebilirsin hemen hemen beş altı aydır buradayız yani tamam eskisi gibi canlı olmayabilir site ama gene de ödemesi sağlam diyebilirim. bence burada kalırsan emin ol ki; hiçbir şekilde pişman olmazsın güvenilir site yani ben çünkü çektim paramı şu an iki buçuk aydır yoktum yeni geldim gayet de memnunum yani siteden.

0

bende sorumaniye başlayalı 1 hafta oldu hiç ödeme almadım söylenenlere göre 3 günmüş inşallah ödeme alırız.