1

simdi ikisi de para kazandiriyor ama... soru sormanin kazanci sabit. 2 kurus. ama cevap yazmak sabit degil. cevaplarini ne kadar uzun tutarsan o kadar çok kazanirsin. 10 kurus da kazanirsin. 25 kurus da, 42 kurus da. 60 kurus da. yani o senin yazdigin uzunluga bagli.... sonra dikkat et. uzatacagim diye sacmalama cevaplarinda. ya da kopya icerik yapayim deme. banlanirsin. dikkat et o konularda

1

sorumanide nasıl gelir edeceğinizi ben size kısa bir açıklayım. ben yaklaşık bir aydır bu sitede yapıyorum ve güzel bir vakit güzel bir para aldığımı söyleyebilirim. kavramının 75 tl 1 para aldım ve gerçekten son derece güzel bir site ama bazı insanlar bu sitede nasıl para kazanacaklar pek bilmiyorlar ben söylemek isterim sorular sorarak iki kuruş gelir etmektesiniz. ama cevaplarda kesin bir aygıt yoktur cevaplara tamamen size yönelik bir karar vardır o da nasıldır cevaplarda kelimeleri uzun uzun tutmanız gerekmektedir. mesela sonra da az bir cevap verdiniz kazanacağınız alacağız miktar ben size söyleyeyim 1 kuruş 2 kuruş kazanabilirsiniz belki ama uzun uzun verirsiniz 40 kuruş 50 kuruşa kadar kazanabilme şansınız vardır bu tamamen size özel bir şeydir. sizin ne kadar soruları uzun cevaplar verirseniz o kadar gelir elde edebilirsiniz ama bazı insanlara cevaplamayarak yapıyor. o da nasıl oluyor sadece soru sorarak iki kuruş elde ediyor bu şekilde soru sorarak daha iyi bir gelirdin iş oluyor sadece sorulardan ne kadar uzun ne kadar kısa diye birşey yoktur. sorular maksimum her zaman iki kurşun aletidir ama cevapları da öyle bir şey söz konusu değildir tamamen size bağlı bir algıdır diyebilirim.

1

sorumanide soru cevaplamak daha fazla kazandırıyor. soru sormak 1 kuruş kazandırıyor ama sorulara ne kadar uzun cevap verirsen o kadar çok kazanırsın. genellikle bir iki saatini burada geçirerek uzun cevaplar verince baya bir kazanırsın .

1

cevap yazmak daha çok kazandırıyor, soru sormak az kazandırıyor.

1

hiç soru sormadım ama duyduğum soru sormak 2 krş kazandırıyormus ama cevap yazmak daha çok kazandırıyor ben cevap yazmayı tercih ediyorum şahsen.