0

evet sitemizde çok sayıda erkek ve bayan var tabiki kendini bilmeyen de var kendini bilen de bunun için bir anket olsa hemde burda bir şikayet kutusu olsa ama kantli olcak sonra ona buna yazarlar zaten hani olursa öyle bisi o kişi de uyarı alır burasi tek amaçla açılmıştır hem para kazanmak hemde boş zamanlarını değerlendirip bilgi kazanmak haricindekiler zaten kendini belli ederler.

0

boyle birsey geldiginde cok guzel olur. hem soruya atilan arti ya da eksi hemen sitr yonrtimine gidip arti alanlarin kazanclari bir tik daha yuksri cekilip eksi alanlarinda bir tik asagi cekilebilir. ve soru slema acisindan kisitlama getirilebilir. maksat bu pesisira atilan sorularin önüne grcebilmrk... eger kazanclarini yukseltme pesinde ise cevaplara yonlendirip kazanc seviyesini yukari cekeilir mesela...

0

site yönetimi bu konuda bir el atsa iyi olacak artı eksi verenin kimliğini görmek istiyorum bu sayede kimse kimseye kafasına göre haksız eksi artı veremez.

2

kesinlikle getirilmesi gerekiyor. bunun yanında kurallara aykırı ya da rahatsız edici tarzda bir soru ya da cevap gördüğümüz zaman şikayet edebilme butonu da gelmeli bence. özellikle alakasız cevap verenleri ya da rastgele harflere basarak cevap verenleri bu butonlar sayesinde rahatlıkla bildirebiliriz. sanırım sorumanibbu konu hakkında çalışma yapıyor. umarım yakın zamanda güzel geliştirmeler yapılır siteye. uzun zamandır değişen pek bir şey olmadı. aslında değişiklik her şeyi taze ve canlı tutar o yüzden değişim şart.