0

normalde 11-12 gibi yatarım gece ama bazen öyle bir değişiyor ki.. üst üste gecelerde 2'de 3'te yattığım oluyor benim. günü gününe uymaz yani. ah şu parasızlığın gözü kör olsun. onun için gece 3 lere kadar burada takılıyorum o yüzden. para kazanabilmek adına uğraşıyorum resmen. ama bu ay baya aktif olmaya çalışacağım. eğer sorumani yönetimi de bir yarışma ya da iki katı kazanç yaparsa çok güzel olur valla.

0

normalde is varken 10-11 yatarim ama su an krizden dolayi insaat durdugu icin en erken 1 engec 3 te uyuyorum

0

aslında değişebiliyor bazen daha geç yattığım oluyor sabaha karşı evya daha erken yattığım oluyor 12. 1 sarması ancak daha da erken yatanamaya çalışırım çünkü uyanırım gece yarısı bu bakımdan genellikle 12.30 1 olmasını beklerim saatin veya dediğim giib arada saaarlari kaçırdığım olur ve sabaha karşı daha geç yattığım olur. aslında uykusuzluk iyiy değil malesef bende gündüz biraz daha fazla uyuyarak bunu bir şekilde dengelemeye çalışıyorum çünkü uykusuz kaldığım zaman gergin ve sinirli olabiliyorum bu bakımdan uykumu almaya çalışıyorum geç yatsam bile.

0

aslında en geç saat 12 de yatmak isterim ama maalesef benim çocuklarım bu fırsatı bana vermiyor onları yatırana kadar saat 1'de ancak yatabiliyorum en geç 1 veya 1 buçuk yatıyorum ama bugün olarak değişir bazı günler çocuklar erkeğin yatağında saat 11'de de yatıyorum.

1

birden sonra uyuyorsam ekstrem bir durum vardır. taş çatlasa on iki normal günlerde.

0

kendimi bildim bileli en geç gece saat 01:00 veya 02:00 saatlerinde uyumuşum. bazen ise 04:00 kadar çıktığı olmuştur. tabi bunlar çalışmadığım zamanlar. çalıştığımda ise gece 00:00 saatinden önce de uyumamışım. ve bu hayatım boyunca da sabahları çok zorlanmama neden olmuştur.