0

ah ah sormayın halimi gerçi çokta yaşlanması henüz genç sayılırım hala ama daha genç olmuş olsaydım kendime daha iyiy bakardım özellikle sağlık açısından. benim şu anda iki kolumda da yırtıklar var malesef ağır taşıdığım için önceden olsa bunlara dikkat ederim ve kesinlikle kendimi yormazdım daha dikkatli olmaya çalışırım aynı zamanda yiyecek ve içeceklerime de dikkat ederdim çünkü mide ülseri sorunum çıktı önceden olsaydı bilseydim bunu gazlı içecekleri daha azaltırdım ve yiyeceklerime dikkat ederdim yani gençliğime geri dönsem sağlığımı daha çok düşünmek isterdim. stresten uzak durmaya ağır kaldırmaktan uzak durmaya çalışırım.

0

hala gencim o yüzden sorun yokkkkkkk :ddd ama hep genç kalmak isterdim

0

6 yıl öncesine gitsem yerdi. üniversiteden mezun olmak yerine üniversitede kalmak için her şeyi yapardım.

1

bende şuan 28 yaşındayım. yaşlı değilim ama sanki ruhum yaşlanmış gibi hissediyordum. elimde olsa da 10 sene öncesine geri dönebilseydim eğer çok şeyi değiştirmek isterdim. özellikle üniversite de okuduğum bölümü mesela asla seçmezdim. hiç bir şey olmuyorsa da kesinlikle iktisat okumak gibi bir hata da yapmazdım..hiç okumazdım daha iyi olurdu bana göre. yaptığın hataları da yapmazdım. asla değmeyen insanlara taviz göstermez ve hayatıma dahi sokmazdım. kendime daha çok zaman ayırır ve en çok kendimi severdim. bencil olurdum birazda. daha çok çalışır kendimi daha çok geliştirir ve elime geçen fırsatları daha fazla değerlendirirdim. daha sayamadığım nice şeyi değiştirirdim. ama bazen de düşünüyorum. eğer bunları yaşamamış olsaydım bu kafa yapısında da olamazdım. erken yaşta çok çabuk olgunlaşmak zorunda kaldım. nasıl oldu bilmiyorum ama bazen çocukluğumu bile hatırlamıyorum. hiç çocuk olmamışım gibi hissediyorum çoğu zaman. hayat bizler için gerçekten çok zor artık.. yaşamak çok zor. para kazanmak çok zor. küçükken her şey toz pembe görünüyordu gözümüze. hayatın gerçekleri ile çok acı bir şekilde tanıştık bence.

0

hayatımın eğlencesine bakarım rahat yaşarım sıkıntılarımı takmam hep gezip tozarım. takıntılı arkadaşlarımdan uzak dururum. bu zaman birikim yaparım. yatırım yaparım.

0

suan yaşım 32 yaslida deilim ben.ayrıca 20 li yaşlara geri donseydim belki suan yazilimci deilde futbol oynamayı tercih ederdim.hemde ailem olarak onlara daha faydalı olurdum yada benim hep hayalim olan doktor gibi birşey olsaydım hastalar evsiz kalanlar bu tür insanlara yardım eder vede kendi muanemi acar ücretsiz sağlık hizmeti verirdim bu benim en büyük hayalim buydu.